Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot4zove

Marketing

Spremni smo

Prije objave ovog dijela priče,samo da vam kažem ovi koji su komentirali da je prijevara za almost cool liste i cool liste,možda ste imali u pravu,ali oni to sami odaberu??? :)))

Evo jučer su se svađali hoće li cura pobaciti sada ćemo vidjeti...ili što će uopće biti???

Kaže tata:idemo kući pa ćemo se tamo dogovoriti.Krenuli su oni kući i dođu doma svi kod majke i tata doma.Sada im je tata rekao:Ja ću malo prilegnut,a vi se dogovorite hoće li pobaciti budite spremni jer kada se probudim odmah pobacuje nema dogovora hahaha!!!

Cura,dečko i mama su izašli van i cura plačući kaže mami uđi u kuću spremi stvari u kofer uzmi svoj auto,mi ćemo isto spremiti ovdje je naš auto i idemo u brodsku luku.O još nešto uzmi sve novce iz kuće,ali požuri!!!Dečko i mama su se slagali i mama se otišla spremiti,cura i dečko isto.Svi su se spremili krenuli prema brodskoj luci i tamo su se našli kupili karte za Barcelonu ušli u brod i putovanje kreće.....

Sljedeći nastavak će biti vrlo zanimljiv nadam se....

Ovako moram vas nešto pitati ne mogu ovako cura,dečko,mama,tata dajte mi napišite u komentare ime kako biste vi nazvali njih,bit će tu još likova,prvi dio priče se odvijao u Americi!!!



Post je objavljen 29.07.2005. u 11:23 sati.