Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

HUMANITARNA AKCIJA „IVANOVI KORACI“ ZA IVANA LIVAJU

Dragi prijatelji Hrvatskoga katoličkog radija,
 
iskreno se nadam da se ovih ljetnih vrućih dana barem malo odmarate od svojih redovitih obveza te da slobodno vrijeme provodite u krugu svoje obitelji i prijatelja.
   
Ljeto je i na HKR-u, što se može zaključiti iz našega programa u kojem je puno glazbe i laganih, ležernih sadržaja. No, Vaš HKR i tijekom ljeta želi biti "dobar radio za dobre ljude". Stoga upravo danas pokrećemo humanitarnu akciju "Ivanovi koraci".
 
Želimo pomoći 10-godišnjem IVANU LIVAJI, sinu hrvatskoga branitelja. Kao posljedica rizične trudnoće i rođenja u 29. tjednu trudnoće, dječak je obolio od cerebralne paralize 1. stupnja, odnosno od spastičke diplegije.

Ivanu je nužan operativni zahvat s rehabilitacijom kako bi mogao prohodati. Budući da takve rehabilitacije nema u hrvatskom zdravstvu, operacija i rehabilitacije će biti obavljene u Medicinskom centru Aschau, Njemačka. Operacija je dogovorena za 30. kolovoza 2005. Troškovi operacije i 60 dana rehabilitacije iznose cca 17.000 €.

Kako obitelj Livaja nije u mogućnosti platiti troškove operativnog zahvata i rehabilitacije, HKR je odlučio pomoći malom Ivanu sa željom da operacija i rehabilitacija prođu što uspješnije.
 
U dogovoru s tvrtkom Markot.tel d.o.o. (koja se odrekla svoje dobiti) otvoren je humanitarni broj telefona 060 600 300. Pozivom na taj broj i odslušanom cijelom porukom (1 minuta) darovat ćete 6,80 kn (PDV uključen) za maloga Ivana.
 
Osim toga, svoj novčani prilog možete uplatiti i izravno na žiro-račun otvoren u Zagrabačko banci, s naznakom "za Ivana Livaju".
Broj žiro-računa je: 3112908914.
 
Akcija završava nakon što se prikupi potrebnih 125.000,00 HRK + PDV, odnosno najkasnije do 15. 09. 2005.
 
Prvi dio razgovora s malim Ivanom i njegovom majkom Anicom mogli ste u našem programu čuti danas u 13.15, a drugi dio ćemo emitirati sutra - petak, 29. 07. u 10.00. Repriza obje emisije emitirat će se u programu HKR-a u nedjelju, 31. 07. u 13.00.
 
Dragi prijatelji HKR-a, uvjeren sam da ćete u skladu sa svojim mogućnostima otvoriti svoje srce i pomoći malome Ivanu da njegov daljnji život bude ljepši i sretniji. Neka Bog nagradi Vašu velikodušnost svojom dobrotom.
 
Razglasite ovu akciju, proslijedite ovu poruku svima za koje znate da su u plemenitosti svoga srca spremni pomoći.
 
Zahvaljujem Vam u ime maloga Ivana i njegove obitelji.
 
 
Robert Šreter


Post je objavljen 28.07.2005. u 23:54 sati.