Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wildworld

Marketing

ljeto 2005

dobar dan svima!
danas je bas pakleni dan, barem u zagrebu.kao i svako ljeto naime, ali sta je tu je.

naime ja sam se vratila sa svoje devetodnevne avanture po jadranu.i zaista, bilo je odlicno, sto se ne mora ni spominjati ali opet niti izostaviti.jadran je zaista predivan i to najbolje primjetis kada krenes od dole prema gore i obrnuto (kao i kod svih stvari u zivotu) i to stopom i neznajuci kad i gdje ces u kojem trenutku biti..jednom rijecju NEPLANIRANO.
i bas sad kad je ljeto trebalo bi se imati o cemu pisati ali dolazak u zagreb i situacija koja je trenutacno u ovom pustom gradu, to mijenja i inspiracija nestaje. ja jesam bila na moru al opet svi moji su sad otisli i kome da pricam osim samoj sebi i vama koji cete mozda ovo procitati ali uopće mi se zapravo neda pisati al sigurno cu ubaciti koje nedavno sjecanje.

hm..znam da sad pod OBAVEZNO moram naci neki posao kako bi mozda opet mogla otici negdje dok ce biti vremena.
i motovun je krenuo..ah..stvarno neznam zasto beč i sve to jer uopće mi to nekako neide sa tim brezuljkom motovunom al ajde neka i to da vidimo..preko televizije kad vec nismo tamo.

bilo bi najbolje sada sve vas pozvati da se okupimo na jednom mjestu npr.jarunu, i tamo se zabavljamo , svaki na svoj nacin koji voli ali opet svi zajedno.makar se neznamo.onda cemo barem moci pricati kako nam je bilo super ljeto..ljeto u zagrebu..zapravo mozemo pricati kako nam je bilo super i sta smo sve radili ali da izostavimo rijec zagreb, ali opet da spomenemo i kupanje al izostavimo rijec jarun i tako dalje..ha?

i nemam pojma sta s dogada sad u zg..malo bi se trebala informirati al tako mi se neda jer cu opet morati hopsati stogodina do doma u pet,šest ili 12 ujutro a to mi se uopće neda.neda mi se ni sjediti doma i zato bi zaista nesto radila, al kad nemas ni posla tu jer svi su na godisnjem i sta i za koga da radis?ma najbolje bi bilo otici na more raditi al opet muka mi je i to jer bit cu na moru a morati cu raditi i to mi je jos gore..a mozda i nije..ma sta ja znam?trenutacno nista neznam jer ova dosada zatupljuje vise nego rad na traci u nekoj tvornici necega.i zato cu si posuditi neku knjigu i nesto procitati nakon godinu dana necitanja..
i zato svima pozdrav iako mislim da ja sve ovo pisem sama sebi jer koji k.. da vi ovo citate kad i vi to sigurno stalno pricate..a barem eto tako da napisem..onak bzvz.

pusa svima!

Post je objavljen 27.07.2005. u 13:00 sati.