Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Ponedjeljak 25.07.2005.

Dizanje na posao je bilo uredu iako se i nisam naspavao nešto previše.. Na poslu je bilo malo šlajfanja drvenarije i malo lakiranja lamperije i to je bilo to.
Doma sam se ljepo naručao i poslje ručka odmarao uz tv i gledao tenis ovaj iz Umaga. Dok sam ja gledao Tenis cura je odspavala tako da bude orna za odlazak na Motovunski filmski festival..
Kad smo se spremili najprije smo otišli u jedno selo sa prijateljem po dobre malvazije koju sutra nosim u Osijek. Uzeo sam si 12 litara tako da svi budu zadovoljni. A gore kod tipa koji prodaje vino smo kušali njegov Merlot i još neko crno vino i stvarno je bilo ukusno. Popio sam 3 čašice od deci i ljepo me čubnilo! Fino vino..

Nakon vina ostavljamo prijatelja kod kuće i krećemo za Motovun i sad počinje banana. 4 kilometara ispred motovuna se radi cesta i frajer nas preusmjerava na Vižinadu pa mirnu pa na Motovun to je više od 30 kilometara loše krivudave i uske ceste zbog 4 kilometara koje se radi.. Ok prošli smo to sad dolazimo na mjesto gdje bi se trebalo autom još kilometar vozit do gore na Motovun i sad druga banana. Napravljen je parking koji se mora platit 10 kuna, i naravno sa samog dna brda motovunskog nema šanse pješačit, pa se mora i bus platit povratno po osobi 15 kuna.. I to je već 45 kuna za kurac.. Lani smo parkirali ispod motovuna u motovunu na ulicama i pješačili gore (jer je duplo manje za hodat pa se može i ima gušt neki) i ne samo lani nego stalno je bilo tako u proteklim godinama.. Ali vidi sad zato što je zatvorena cesta ja moram njima ostavit 45 kuna za ništa a to mi je porcija čevapa i cola..

No nema veze prežalim ja to sve u sebi iako ljut na tu kurčevu organizaciju. Dođemo gore sad na zidine i zajebavamo se i uživamo sa nekom malom ekipicom. Cura mi ogladni i odlazimo po čevape njoj. Kad je pojela sjedamo i ona si naruči Colu, a ja sam u međuvremenu sebi otišao kupiti jedan kuhani kukuruz, to mi je motovunska tradicija.. Dok sam ja bi po kukuruz ona je naručila i platila Colu 12 kuna i ja sjednem s njom za stol i ja naručim colu i ona meni istu količinu Cole naplati 18 kuna.. Pravdajući se da je ona dobila 2 a ja 3 deca a čaše iste sa jednakom količinom a ona mi prodaje toplu vodu.. Platim ja prešutim opet.. Mislim si nije ona kriva što je glupa ko noć!
Sad ispada da sam cjepidlaka ili neznam šta, inače sam veseljak i neprigovaram nikad na takve stvari, i nikad nekažem ništa takim konobaricama ili ljudima koji rade na nepotrebnim parkiralištima.. Oni su samo ljudi koji tamo rade.. A njihovim šefovima i lopovima jebem sve po spisku što kradu na takve fore ljude nepotrebno a grme veliku lovu!

Osim tih gluposti cura i ja smo se odlično proveli na festivalu!
Sutra idem u Osijek na godišnji svoj pa kad se budem vratio napisat ću mali izvještaj.. Vraćam se u utorak!


Post je objavljen 26.07.2005. u 19:56 sati.