Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

weekENd male Jane:)Angel 2

neznam jel bilo teže doć ili otić. prvo smo pješačile sat vremen jer naša maloumna domačica zvana hiena nie nam rekla da do tog njenog apartamaman ima sat vremena hoda. dok smo dahatale do tamo ona je ko svaki maloumnik pjevala :kad si sretan lupi dlanom ti o dlan. i pri tom sunčala svoju usnu šupljinu i da svi mi vidimo njen divan pirs na jeziku( grrrrrrr ) . htjela sam joj taj pirs provuć kroz ljevo oko :)))
apartman je bio vriedan dahtanja po onom suncu. razmjestile smo se po sobama..khmkhm...sobu opet djelile ja i hodakica...neznam sha se žali..sha bi neki dali da su na njenom mjestu..buahaha :)))

tu smo se večer namjerile na edu mamu da ga vidimo in lajv kako roka...i opet smo morale baj foot do tamo:) hiena je opet pljeskala dlanom o dlan jer je bila sretna. a ljepo smo joj rekle kako joj auti ne trube jer je zgodna i da ne pjeva ljepo več jer hoda po crti nasred ceste. čovjek se baš zamisli..hm...tupo ili glupo?
odma po dolasku našle se sa martinom aka anđelinom koja je bila sva onako uzbuđeno živačana jer je trebala da intervjuira edu mamu prie koncerta. još joj ja ko buduća kolegica novinarka dala pitanje da pita edota i čovjek joj i odgovorio :)) hehe.
i tako se mi prie koncerta nabumbale i kad je počeo koncert ko neki ala fanovi se nabile u prvi red i dok su svi vikali edo edo..mi smo zavijale medo medo.
i počne pjesma i mi vdiimo da neamo poima i već htjele da stanemo i odmorimo malo,....kad se našo neki frik fan edo matere i nie nam dao da stojimo nego smo morale cielo vrieme skakat i mahat rukama jer bi se ful razbjesnio i sam nas motivirao da skačemo:))
nakon dve pjesme već smo živjele u strahovima pa smo našle drugu lokaciju.
vrhunac je bio kada je otpjevo pržiii i te neke druge opće poznate nama...a svi smo se od kidali uz pjesme o kranjčaru i jadranki kosor.
nie da volim edu mamu al ae...preživjela sam i njega. hehe.

Image Hosted by ImageShack.us

i onda one oće u pjenu i oće u pjenu. i ošle u pjenu. a ja zbog onih crvenih dana u mjesecu nisam mogla pa sam ja im mahala sa suhe pozicije... :)
ana i hiena su si našle neke tipove koi su im se upucavali...haha. dođe tip i ko: i sha cure radite? ( ko jako zrelo izgledaju) ana: da tip: a di? ana: u banci? tip: aha..na šalteru? (logično) ana: ne. u skladištu ( tamo imaju praxu) hahahahaha. ja sam se parala ujutro kada su mi to pričale.hahaha. a ana naša.
hodak i ja smo se smijale ivaninoj ruži i najkicama. hahah. " baš je dobro kada se zoveš neven" haha. :))
več oko 5rulje nie ni bilo...mi još uviek u punom zamahu..jer taman smo čule ja i hodak : sou meni tajms....pjesmu podsjetnik na vodice....marka&damira i sve to skupa pa dok je ostatak stajao sav mokar od pjene i smrzavao se. pernatka sa ranjenim prstom:) mi smo ko divljakuše ispucavale zadnje atome u sebi. a bravooo. par puta su mi "turčini"pokvarili koncepciju al ae oke.
eh da. ispričavam se sha sam im cielu večer briaLa na taljanskome i na barCCCCCeloni :))
ko čekale smo nekog tipa od hiene koeg smo upoznali. i one smart stale ispod drveta dok su gromovi udarali a ja i ova na stepke okupile klapu i pjevale: kiše padaju evo već stoti dan...i par prigodnih.... :))
taman je počela još jača pljuščina i srećom je hiena našla prievoz...tip koi si brie prsa i noge. baš mie žao sha ga nisam pitala koe preparate koristi jer tako meke noge....metro glatke :) bah.
legle smo u 7-8- jer smo žderale i to tako.
sljedeći dan je stiglo pojačanje sa roštiljom. čevapi su dušu dali :)
popodne provele sa pivama i povratkom u djetinjstvo sa čovječe ne ljuti se. nakon sha sam svaki put popušila svatila sam bit tog naslova .)))
navečer je polovica autima ošla na neki brod parti a nas ostale koi su kratki sa lovom i sa brod ljuljažom...mi opet put pod noge i croSS.
došli smo tamo... nabumabni pivom iz frižidera:)) sorry dečki.
i onda pravac: šank...destinacija: tequila.
ivana se SPECijalizirala tu večer sa Specom...koem oko bježi :) i otkrila mu za mog ševu.
i sada ti meni reci ive... sha će tip mislit o meni i sha ću i kako mu ljepo objasnit zašto ga ja zovem ševa? :)) buahaha.

Image Hosted by ImageShack.us

hodakica je bila žrtva tipa od 30godina. i ja sam ko kriva...pa samo sam mu ljepo govorila da je cura phenomenalna i da djelimo krevet i da je sve najnaj. kada smo pobjegle..došo je do nas na šank i pred njom pobriso broi ( ko davi e a dala mu broi hahahaha ) jer da mu cielu večer radi face. hahaha.

i tu večer sam doživjela najgori ulet u povjesti upucavanja:) plešem ja i dođe meni neki tip onako ljepuškast ala saša lozar :((((( i sada pazi spiku dečki moi dragi-ovo ne isprobat!!
on: e jel ti smetam?
ja:pa plešem al reci sha ti treba?
on: jel ti studiraš građevinu?
ja: ( muk. jebote koe pitanje)er..ne?
on: a baš si dobro građena!
hahahahahahah:))))))))))))))))))))

mislim...jel se to mora samo meni desit..al kako sam bila extra sooper volje zajebavala sam se sa njim dok mi nie počeo pričat kako voli čistit i da mue najdraže sredstvo domestos. pa sam mu rekla da se prijavi na mjenjam ženu i adio. :) čovjek se bash zamisLi.
ciela večer je bila sOOper. no koment.
samo nam je GASOLINE pun penis, pjesmu treba zakonom ukinuT maike mi !!!
......a mi me NON gusta la gasolina..... baaah.

oko 6...sjedimo mi na zidiću u izgledamo izgubljeno...dođe Spec i pita sha radite...i ja onako baš pametno: dime nam se noge. neam poima na sha sam mislila ni zašto sam to rekla ni od kud mi...
samo znam da smo se tom smijale svih 45minuta do doma.
kažu da sam ih osramotila jer ko ipak je to Spec :))))) ma daii. ma bravoo.
mislila sam ja i da zaustavim kombi radnika iz opatije da nam da kroasane al nisu mi dali. gadovi:))
prždrle smo sendviče u 6.00 i ovi neki otišli spavat a ja i hodak ko alkosi nastavili po pivi i čovječe ne ljuti se. i tražili smisao u mojem : dime nam se noge. :))

hranile smo jednooku mačku koa nam je dogmizila do vrata na terasi paštom kou ni mi nismo jeli.
brižna mačka.
u 8.00su došli ovi s broda pa smo bauljili po kući...neki ošli na koopanje...drugi su zaspali pa smo ih mazali lakom za nokte. dečki su tak šesno zgledali joj!:)
no sleep.opet čevapi...hehe :)
martina sorry sha se nismo vidjeli al nismo mogli hienu i ove da pustimo jer ne bi se mogle vratit .. komplikejŠn :)
i to tako ljudi moi.
slika nema zato sha sam ja plava u kosi zaboravila napunit baterie a i slikala sam samo dve slike tek da ubiem bateriju do kraja. a vjerujem da vas ne interesira terasa i frižider :)))
swe u swemu..vikend ocjena: proLazna! :))


Post je objavljen 25.07.2005. u 23:51 sati.