Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskopljehehehe

Marketing

Senzacionalno: Uživanjem alkoholnih pića do besplatnog goriva

Sjećate li se onoga vremena kada je Zada, nakon konzumacije rakije u jednoj uskopaljskoj gostionici pišao deterdžent, preciznije Faks helizim? Bilo je to neposredno nakon što je isti u svom vlastitom kupusu vidio klokana, pravog pravcatog, to jest prije nego što je u istom kupušnjaku vidio tigra, za kojeg se, doduše, kasnije uspostavilo da je doista bio Tigar, ali automobilska guma istoimene marke.
Mnogo je vremena prošlo od tada, mnogo se životinja izmjenilo u kupušnjaku, a ni pića u uskopaljskim gostionicama nisu kao što su bila. Naime, kako smo već rekli, nekada se pijući po uskopaljskim birtijama moglo uštedjeti za deterdžent, a danas se otišlo korak dalje: pijući u uskopaljskim birtijama možete uštedjeti za - gorivo. Ni manje, ni više!
Detaljnom analizom ustanovljeno je da nakon konzumacije (što dulje to bolje) originalnih pića iz jedne kupreške destilerije, uživatelj mokri, u stručnim krugovima, do sada nepoznati naftni derivat, koji je, iako nije po svim karakteristikama jednak nafti, u stanju pokretati motorna vozila. I na kraju, ali ne i najmanje bitno, dodajmo i to da je riječ o ekološkom, po okolinu potpuno neštetnom gorivu.



Na slici A.V. (56) iz Uskoplja, nakon jutarnjeg dolaska kući tankira svoj automobil.

Post je objavljen 25.07.2005. u 08:51 sati.