Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Subota 23.07.2005.

Subota je i konačno sam se naspavao kako treba.. do 11 i nešto sam spavao.. Probudio se i pričao malo sa babom. Tata je došao prije 1 sa posla i onda smo odigrali sportsku a ja sam krenio sa kombijem u grad uplatit listiće.

Čim sam krenio nešto mi je bilo neobično sa volanom nekako je bio labav i čudno se upravljalo s njim, a u zavojima je bježao, strašno.. Odma zovem starog i on mehaničara i sve dogovoreno mogu odmah kod njega. Tako da sam uplatio listiće u gradu otišao na kavu u i poslje odma kod mehaničara.. Mehaničar ga je pregledao i rekao da moramo kombi ostavit kod njega jedan dan da nam zamjeni gumice sa volana.

Po povratku doma svraćam kod svog prijatelja i pomažem mu da si premjesti stvari po sobi i da malo pospremi. Izmjenjujemo aktualne teme šta se događa u ekipi i dogovaramo se za večernje druženje kod njega..

Dolazim doma i bacam se na telku paraleno gledam utakmice Dinama protiv Cibalije i na satelitu Slavne protiv Deportiva.. Kad su završile utakmice krenio sam po curu koja je danas popodne imala dežurstvo a ubacuju mi se stara i baka da idu samnom po nju..
Kad smo ju pokupili smo stali najprije u jednom selu na piće gdje je neki boćarski klub slavio obljetnicu a ugostio nas je kolega od stare i cure sa posla.. Nakon cuge odlazimo na sladoled i poslje sladoleda se vraćamo doma. Ostavljamo staru i babu a mi odlazimo na noćno druženje..

Najprije smo se cijela ekipa našli u kafu jednom a poslje toga preselili u stan. Zajebancija je bila odlično bilo nas je nekih 10tak.. Stalni smijeh i stalno neko ubacije odlične fore. I onda neko spomene riječ Špurijus a polovica nezna točno značenje te riječi. Ja sam se tad sjetio da u stanu ima 12 svezaka enciklopedijskog riječnika i odlazim u drugu sobu po njega.. I onda kaos takve smo riječi kopali iz tog riječnika i umirali od smijeha.. I sad se kompletna ekipa uživila u analiziranje riječi.. U sred zajebancije neko je bacio odličnu foru. Kao zamislite da nam bane murija u stan sad i svi imamo riječnike u rukama.. Intelektualna ekipa... Poslje te zanjebancije cura i ja odlazimo doma na spavanje i mogu reć da je dan protekao odlično...


Post je objavljen 24.07.2005. u 12:57 sati.