Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zacprozac

Marketing

Švedske koke, curke, pičići,...Hmmm...kaj velite na fotku??...joj sad kad mi neko uleti, a vidio sam i bolje...a jesam i ja ali neću to trpat na net...
Nego evo bliži se moj odlazak iz Štokholma i eto bacit ću lagani osvrt na Švedjanke...
A od kuda da počnem...evo kao šta se vidi na slici, ovdje pičići dođu u parkić i onda se ovako naguze kad skuže da ih promatraš ili slikaš :)
Evo idemo od početka...kad sam došao ono očekivao sam da je svaka cura plava i pjegava, sa vremenom ispred mene su se izmjenjivale od Indijki, Azijatkinji i onih žešće zagorenih crnkinja....ali ovdje je glavna tema plavuše...stoga.
Šveđanke imaju neku totalno čudnu građu tijela....imaju velike sise, ali ono cice da petorica vise :)....fakat su cicate, možda malo prevelike imaju, a kaj je najzanimljivije od svega je da uz svoju bujnost poprsja to još dodatno ističu sa dekolteima i raznim topić majcama, joj čovjek jednostavno dodje u napast da ih lagano pogladi...a ono curka sjedi ispred tebe u podzemnoj i cice te gledaju...samo stavim sunčane naočale i stay cool i pilji koliko želiš :)...inače su dosta ponosne na cice, hm i ja bi bio da sam na njihovu mjestu.
Ajmo sad na noge, e tu su malo u banani, imaju neke čudne noge debele listove i sve u svemu u globalu gledanu imaju male noge, tj. kratke u odnosu na tijelo (ili trup). Teško mi je odredit modu jel ima ih svakakvih, ali u dziru su neke niske cipele (ono tipa neke "mokasine") u veselim bojicama, ali u biti prevladava bijela boja cipela....očito im ostale od prošle godine :)
Guzice su im malo oveće u odnosu na naše cure...ali meni je ok...e na to dupe redovito trpaju traperice koje im ispada na svakom koraku...tangi baš i nema...više su u džiru ženske bokserice ili pumparice, guzare ili kako se već ne zovu.
Korak uz trapke drže i kratki šosići ili malo duži minjaci koji su namreškani i takodjer veselih bojica...zanimljive su ti minjaci jel ovde uvijek puše neko sranje, stoga kad malo jače puhne vjetrić, minjak se podigne i ima se kaj i vidjet....neke nose gaćice, ali redovito pice koje su u minjacima su bez gaćica....joj za poludit :)
Kosa im je redovito nafrćkana, to vrijedi za curke koje imaju ono riđu bakrenu kosu, prave plavuše furaju ravnu kosu do ramena ili malo dužu. Faca im ima pjegice koje redovito šminkom prikrivaju, za oči baš ne mogu previše dat detalja jel ih viđam sa naočalama na faci, ali prevladava plava boja očiju.
Sad razmišljam koju im ocjenu dat za fizički izgled, e pa meni su totalno ono jebozovne i kad ju vidiš samo na nešto mislim...a kaj sada ono za švedske filmove predodređene...evo ja ću dat čistu četvorku....ali teška mi je odluka :)
Kaj se tiče osobnosti e tu su malo drugačije nego kaj imate sliku dok ovo čitate....e svaka zna engleski nema opće bada, ali ono ako želiš uletit curi sa engleskim dok je večer još mlada, teško da ćeš se provest, jel one traže ekipu s kojom će pričat smeće od švedskog (u kojem će redovito naglašavat svaki slog i redovito zadnji....joj koma im je jezik)...kasniji uleti su puno učinkovitiji i imaju smisla, jel cure se ovde dođu van zabavljat i provest (poje...). Inače padaju na one najsirovije i najseljačkije fore šlatanja za vrijeme plesa i lovljenja za dupe i te seljačke fore...ali ako je njoj ok, meni još bolje...dosta su ponosne i vole bit glavne, ponosne su i imas filing da imaju nos do neba (ali ne u onoj mjeri kao ove naše glupsače umišljene,...kao imam na sebi neku skupu krpicu i ogrlicu, 4 kile šminke na faci i sad sam ja neka frajerica, nitko nije dobar za mene, brije na neke debile sa skupim autima...ma odite gazit zelje čobanice umišljene)...eto zaključak je cure su prva liga ovde za neke anvanturice i ono obogaćivanje i usavršavanje vlastitog CV-a, ali nije to za neke veze, ipak je tu jezična barijera, ono ne možeš se ti potpuno izrazit kao na materinjem jeziku...ako me kužite.
Uffffffff kasno je a sutra treba još poklončiće i ostala sranja sredit, joj kad se sjetim da sam ovde još tjedan dana...joj prebrzo mi je otišlo!!!
Ovaj postić je posvećen prvenstveno muškom čitateljstvu, a i curke mogu nešto izvuć iz ovoga ;)
Pozdrav curama sa velikim cicama, kratkim nogama, plavom kosom i dugim trupom....ljepi i debeli mi bili :))))))))


Post je objavljen 23.07.2005. u 03:08 sati.