Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot4zove

Marketing

Prva minuta rođenja

Dobrodošli svi moji posijetitelji na novi blog prva minuta rođenja,kao što znate što če tu biti piše u opis bloga tako čemo proučavati sex,trudnice,rođenje,rast dijeteta,njegov uspon ili pad,i na kraju smrt.Sve to če biti u ovome blogu.

Nadam se da če ovaj blog biti u cool blogovi,vi mi pomognite u tome,krećemo odmah kako se stvori ljubav.

Pa recimo dođe cura u trgovači centar,ovo su primjeri,a vi ih slobodno komentirajte,di smo stali da dođe cura u trgovački centar i sada uđe u butik,i za kasom vrlo neobično radi muškarac,u ženskom butiku :))).I sada curi se odmah svidi dečko na kasi i počne mu se nabacivat to je točno???
I sada dečko(muškarac 20-25 god.) shvati da mu se ona nabacuje pa muškarci su pametniji,i sada on razmišlja šta če joj reći,a on cijelo vrijeme šuti i od jednom kaže "sviđaš mi se" i pozove curu na kavu,i na kraju ispadne da su postali cura+dečko još je prerano za to(pst. sex),da da.I izađu oni na kavu... nastavak slijedi sutra,nadam se.

A,da ako ste mislili da će cijeli blog biti u pričama prevarili ste se jer su ovo samo primjeri.Bit če tih primjera dosta

U ovom blogu kao što ste sada vidjeli,odnosno pročitali ako se ne varam,znat če te što slijedi uobičajene svađe,rođenje,trudnice,rast dijeteta sve sam to več naveo u prvom dijelu posta.

A vi bloger i neBlogeri slobodno komentirajte što smatrate o ovom postu i što smatrate o ovom blog sveukupno pa to je samo početak ljudovi.


Post je objavljen 21.07.2005. u 16:22 sati.