Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miomaocetung

Marketing

Pusti me da vrištim

Jučer su me zaključali u kuću. Samo s televizorom. Što, kad se mene pita i nije tako loša stvar, ali... PA ŠTO JE TO NA PROGRAMU CIJELI DAN???!!!!!
Ajmo mi redom. Upalim ti ja lijepo tv, sav radostan da ću se malo nasmijati nekoj ultra glupoj političkoj emisiji ili pola ure kulture il tako nešto, kad ono na jednom programu čujem nešto: "Che cosa state facendo"
Dobro. Ajmo dalje. Okrenem drugi, tamo opet nešto: "el yoa es muy hermoso" Grrrr, već sam počeo gubiti živce. Na hrt-u sam upao na vijesti za gluhe, a to nikad ne mogu pratiti jer me zbunjuje ona što maše rukama. Onda sam odlučio pokušati vidjeti što je ono prvo, pa mislim si, proći će i to pa će doći nešto bolje. Al ne kažu bezveze, misliti i .... mda. I pokušam ja odgledati jednu tu sapunicu. I sretan ja, prošla. A kad ono, druga počela. Pa to vam nije normalnooooo!!!! Kao da sam upao u ZONU SAPUNICA!!!
[twilight zone music on] Tini ni ni, tini ni ni, tini ni ni! [twilight zone music off]

To vam ide ovako nekako: imate prvo reklamne sapunice "Izlog strasti" ,
pa vam malo uleti emisija o zdravlju "Dr. Stefan Frank"
s nacističkim naglaskom ,
pa onda ide neka obrazovna sapunica "Nauči me voljeti" ,
onda idu nacionalne manjine "Ciganke" ,
pa malo national geografics sapunica "Luna-sirena s kariba" ,
a onda neka policijsko-obrazovna emisija "Zatočenica" , i sve to začinjeno s "Rubi" (što ne spada nigdje ), a na samom kraju "Razbojnik – u sjeni laži" ... koji glup naziv, a razbojnici inače nikad ne lažu. Jedan dan proveden s ovakvim dnevnim programom, može me izliječiti od tv-a. Kad su mi gazde došli, doslovno sam grebao da pobjegnem van.
Sutra kupujem DVD player.
Ček... ja nemam novaca. Sutra kradem DVD player... od susjeda.


Post je objavljen 21.07.2005. u 13:40 sati.