Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Započinjem svoj mali dnevnik a danas je 18.07.2004.

Evo ovim postom bih započeo svoj dnevnik. Nevjerujem da će ga puno ljudi čitat, zapravo i nezanima me ja sam ga pokrenio čisto iz svoga gušta.

Danas je bio radni dan, prvi u tjednu, i da, bio je užasan.. A kako i nebi bio užasan kad sam protekla dva dana proveo na moru uz pokoju pivu i zaletavanje u more. A onda danas opet "realnost" i stuganje zidova radi pripreme za danje gletovanje.. to je treći dan da stužem zidove i za sutra mi je ostao samo još jedna polovica stropa velike i sobe i onda sam napokon završio sa stuganjem zidova.. Imam već male plikve na desnoj ruci od tog struganja..

Kad smo napokon završili došao sam kuć pročitao sportske novosti pogledao utakmicu Werdera i 60gera. Nakon toga upalio jedan kanal na satelitskoj i nemož vjerovat šta sam vidio: Riba hoda u nekom gradu po nizozemskoj potpuno gola odnosno nosi na sebi neki crni kaput ali brije po ulici i stalno ga skida. U tom Gradu su taman neke maškare u điru bile tako da nije ni izgledala bitno drugačije od drugih :-)
Ali nevjerojatno je to i onda se sakrije malo iza nekog zidića i stavlja si prste pa opetprošeta malo dalje pa opet isto.. A što je najbolje od svega riba je stavrno komad.. I tako sam se zabavljao s tim dobrih sat vremena sam ju gledao kako hoda po tom gradu. A da bi sve to bilo bolje nisam to gledao sam već sa svojom curom tako da je bilo još zanimljivije.. A moja mala konzervativka se nije mogla načudit kako je koka spaljena..

Poslje toga nešto uvečer sam otvorio ovaj blog i sad idem spavat da sutra budem spreman za struganje onog djela stropa koji me čeka, i već me zanima koji ću zadatak dobit nakon što ostružem taj komad zida.. Do pisanja narode..

Post je objavljen 18.07.2005. u 23:32 sati.