Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miomaocetung

Marketing

Mačak se ne može ni zabavljati...

Već sam se bio zabrinuo za svoje psihofizičko zdravlje. Samo sam spavao, preo, mijaukao... užas!!! Pomislio sam da postajem normalna mačka!!! Al na sreću, kad je riječ "normalno" u pitanju, ja sam ipak daleko. Nije me bilo. Zašto?
Nisam mislio priznati, al ajd hoću. Bio sam kažnjen. Otkrili su potprostorni kontinuum koji sam razvijao u podrumu naše kuće skupa sa spravama za neurološko ispitivanje ljudskog ponašanja ovisno o tome koji program na tv-u gledaju. Nakon prevelikih doza Nove tv, neki su me počeli izdavati da su ta ispitivanja nehumana. I kao, tko će to platiti. Mislim, ko da moj gazda već ne plaća dovoljno onu HRT pretplatu.
S obzirom da sam ostao bez kompjutera morao sam se nekako zabaviti. Ne možeš ni na susjeda sve svaljivati. Eto, lijepo sam ubacio anonimnu dojavu o susjedovom pedofilskom ponašanju jer sam ga ulovio kako skuplja slike desetogodišnjakinje! Tj, malo sam se preračunao, jer sam čuo da priča kako je ta Renata Sopek mlađa 20 godina od njegove žene, a eto baš ga... mda...
Pa tko mu je kriv što njegova žena okolo priča da ima 30 godina!!!!!!!!! Nisam znao da ih ima već 15 godina. Tako da je ispalo da Sopekica ipak nema deset godina, a susjeda su ipak pustili doma. Sad se bavi skupljanjem hladnog oružja. I ne znam šta će mu one vreće pijeska oko kuće.
E sad, onda su mi pomutili plan kad sam doveo veću količinu onih pasa Biglova (il kak ih već zovu) i uspješno ih prokrijumčario na veterinarski fakultet. Čak sam uspio prodati i priču da je to samo ispitivanje kad im malo lomiš kosti i tako to. I koja dreka nastala pa to nije normalno. Što bi tek rekli da su znali zašto su mi zbilja trebali. Tako da je moj gazda odlučio da sam bez kompjutera ipak opasniji i vratio mi ga je.
I eto me. Opet ću vas maltretirati.


Post je objavljen 18.07.2005. u 12:10 sati.