Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

monolog nesaniceMeditate

sjedim pred kompom u svojo šatro noćnoj opravici koa se sastoji od donjeg dijela piđame koa e nekoć bila u kompletu dok je nisam zakačila neznamDi pa se sada ko zadnja socijala fura u jednom komadu..i majci na kojoj se ceri neki blesavi medvjed i drži neshto ala med. to nosim ko znak da se u svakom od nas krie dijete. i zato sha mi se sva ostala ko odrasla piđamasta roba pere.
ovo je još jedna epizoda nesanice pod nazivom : a za oblak mi se mjesec skrio.
sjedi nesanica na prozoru koeg je teško otvorila jer je d vindou malo otišo u muški spolni organ pa se sada mora prie samog čina sezame otvori se...baciti i koa prigodna magična psovka. i onda nesanica ko faca iz nekog niskobuđetnog amerikan muvija sjedi na tom razfakanom vindou i zamišlja si da je neka nesanica na vatrogasnim stubama u potrošnoj staroj zgradi u nju jorku. i pripali si nesanica cigaretu kou je sasvim slučajno pronašla zabijenom u ladici. pripali je šibicama. brie na grinspis i te spike. ko šibice su od drva....drva-šume-lijepa naša hrvacka.

oko nje samo mrak, mrak i mrak i zvuk komaraca koi samo čekaju da joj se naloču krvi. vješto ih tjera rukama od sebe i pri toj radnji si cigaretom napravi rupu na onoj več osakaćenoj piđami koa će sada sigurno na vječni počinak ili će se reinkarnirati u wece krpu pa će brisat podove. pitanje je sad.
a duhovita je cura ta nesanica. kako joj nitko ne da je jede..mora čekat da padne noć pa da se ko neki kriminalac ušulja u vlastiti frižider, posjedne za stol i jede salamu i sir. uzbuđenje da je ne ulove kako jede jednako je sexu u kapelici. mda. votever. nesanica priča gluposti.
ko mali indijski anorexičar pred švedskim stolom proždire tu salamu ko da hrane nie stolječima vidla i guta sir ko da muziku vjekovima nie čula. jer strašili su malu nesanicu kada je bila pikola:od sira guzica svira.

dosta joj je da jede samo rižu ko neki mali čajniz freak i kuhanu piletinu.
naša se nesanica možda odluči da postane pileto-vegetarijanac.
u ova par dana pojela je toliko piletine da je uvjerena da je kanibalizirala čitavu porodicu čikena.
a voli kokice te glupe kako trčkaraju i kljucaju mrvice kruha. ona misli da su to mrvice. kokice ne moraju znati da krv nie voda i ne moraju se dizat skupa s pjetlovima- svojim jebačima da bi pozdravile starog koi ode u švedsku. ne. kokice ne moraju čak ni razmišljati o ničemu. od tud fraza kokošji mozak. a kolki su im batci nie ni čudo. mozak očito ne može biti porporcionalan nogama. no no no. nisam mrFi al ono.

nesanica je uvjerena da je ovo njeno izgladnjivanje urota.
urota djeda božićnjaka. osjeca se ko bakalar u procesu sušenja. još par dana ovog prehrambenog zlostavljana i slobodno je mogu etiketirati ko "sušeni bakalar" , staviti cienu i baciti na stol za xmas i zapjevati..radujte se narodi...oko njenih ispaćenih nesanih kostiju..dok debeli djed mraz natale viče okolo : ho ho ho... hoću internt. votever.

nesanici je sada slabo jer je pojela previše hrane odjednom. da li da se spasi sodom bikarbonom ili da pati jer je prehrambeno zgriešila. al kad se sjeti neustrašiva naša hirou da je sutra čeka još jedan dan urote pod šifrom:lešo riba. nie joj ni malo žao. voli đejmZ bonda i ekšn lajF. ou je.

i nesanica se ispričava blogolikom pučanstvu na ovim redcima nezanimljivosti. naša izdavačka kuća nie sigurna da li su njene bljezgarie čitljive..stoga recite. fosili su znali reći:bolje spriječiti nego čitati.
buahahahahahaha.Lol




Post je objavljen 17.07.2005. u 03:03 sati.