Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inicaaa

Marketing

By,By... :(

nisam bila već 4 dana vani! ne znam šta mi je (vjerojatno depra zbog stvari...) stvarno ne znam ali nisam baš neš raspoložena ovih dana... danas sam bila s majkom (loool :)) u kauflandu i kupila mi sjadojed i žake... :pppp mislila danas ić vani al ne znam koji mi je k**** ne da mi se! još se nikad nije dogodilo da se meni ne da vani... Image hosted by TinyPic.comčak mi se i stari čudi... misli me vodit na hitnu... :)
hm.. ne znam šta se događa ali naše savršeno društvo se raspada!!! klara tvrdi da otkad su došli ovi s tibljaša... nikad naše društvo nije nikoga ogovaralo.. a sad... ne znam šta da vam kažem... (danas mi jafila na telefon) je se neš takvo i vama događa???
ijm so sad... bikoz i go.. :(
ljudi... ja idem sutra tj. u petak ali rano ujutro tako da... :( jooooooooooj ne da mi se tam među one žifotinje... Image hosted by TinyPic.com ne znam šta da vam kažem... nadam se da me nećete zaborafiti i da ćete me i dalje posjećivat i ostafljat mi komentariche koje obožavam... :) (ae efo jedan smješak loool) vratit ću se tek za 2 tjedna tako da ono... a vama je drago a? nećete morat komentrat... :) eto jedan blog manje... rješili ste me se da, ali kad se ja vratim... jooooooooooj... nadoknadit ću vam sve... =p najviše vas voli vaša inicaaaaaaaaaaaa i nikad vas ne zaboravlja... čitamo se uskoro... nemojte me zaboravit i iznenadite me kojim komentarchichem viška... :)
Image hosted by TinyPic.com
by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by...
Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com Image hosted by TinyPic.com

Post je objavljen 13.07.2005. u 20:22 sati.