Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ausleger

Marketing

POŽURI,IDEMO U LOV, HVATAT ĆEMO ZAJEDNO DLANOVIMA KIŠU

.. pa jedino nam to i preostaje.. ovo je srpanj? mjesec smijeha, sunca i sladoleda.. ne čini mi se takvim.. neznam što mu se dogodilo, ispao je iz rutine, baš kao i ja..
osječam kako sam mrzovoljna, lijena i troma.. to mi se nikako ne sviđa, a samo je prošao jedan dan bez treninga.. kako će tek biti na moru???

zašto ljudi neznaju kontrolirati svoje osječaje, poteze, način na koji žive, bez obzira na to što su nekoliko puta upozoreni da takav način života nije dobar za njihov duh i tijelo,isto kao što nije dobro ni za njehovu okolinu, prijatelje koji se (bezuspješno) trude...?
zašto moraju nesvjesno gurat nos u SVE, zašto moraju biti uvijereni da su baš svima potrebni i zašto misle da svijet nebi mogao disati bez njihovih komentara ili "pomoći" ...
kako tim istim ljudima koji su ujedno prijatelji koje nikako nebi imao srca povrijediti, kako im objasniti da nisu uvijek na svakom mjestu potrebni... a oni jadni to čine dobronamjerno, ni ne sluteč da sebi otežavaju život nepotrebnim stvarima,.. kako im pomoći???stvarno bi htjela!!!

i zato ljudi- budite sretni, nasmješeni, volite, ljubite, i nemojte se bojati odbijanja, jednom se živi, živite svoj život i pustite one koji ne žele vašu pomoć neka žive svoj život... i nemojte se bojati poslat mu/joj poruku ili mu/joj se značajno nasmijati jer mlados je ludost i treba ju iskoristiti...:)))



SO I TRY TO BE LIKE YOU, TRY TO FEEL IT LIKE YOU DO, BUT WITHOUT YOU ITs NO USE- I CANt SEE WHAT YOU SEE
WHEN I LOOK AT THE WORLD ! ! !


Post je objavljen 12.07.2005. u 14:04 sati.