Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/makaveli96

Marketing

styles,rythms,beats...

e ovak sad ću malo pisat o reperima koji imaju različite stilove u smislu izvođenja versova, beatova,itd.
počet ću od KRS-on je pravi primjer old schoolera koji još i danas unotač svim novim stilovima ostaje predan oldu...to cijenim. ima pravi naglasak na dijelovima podloge.
onda PAC koji je uvijek znao pogodit ritam i koji je već prelazak na new school.piso je o stvarnom životu koji ga je jebao i uvijek je uzvratio ak je dobio. tak to ide! BIG L po meni jedan od najboljih repera svih vremena. imao je tekstove koje je na čudan način pisao ali u svakom tekstu možeš nać poruku. imao je pravi onaj ulični underground beat kao i sa grupom D.I.T.C. al ipak je bolji solo! AFU RA ima svoju šemu body of the life force. ima svoj stil i to je najvažnije imat svoj stil i više će te poštovat. NON PHIXION ižražava svoje frustracije prema fbi-u i vlade, uglavnom prema vođenju države uz jebeni nabrijani beat. JERU THE DAMAJA ima sjeban stil. malo o bitches,pa se prebaci na umne stvari ali to je jebeno i zbog toga je najjači. NAS do jaja isfurava underground i ima umne stvari koje se na albumu jebeno slaže s reprezentom. MOP nabrijani ulični beat koji se sluša na tulumima il kad si isfrustriran. KILLAH PRIEST prejebene podloge isto tako jebeno stvara ritam. GRAVEDIGGAZ ulični beat uz nabrijane riječi. ARSONISTS ima neke stvari ono za čistu zajebanciju ko cirkus ali beat je ono ima kad se text drito paše uz beat. MOS DEF ima jebene riječi i prejebene podloge ko ona s talib kweli - definition! WU TANG zna se prejebene podloge a produkcija buddha blessa i mathematicsa odlična! J-HOOD iz D-BLOCK sljedi svoje susjede gang starr uz pojačani underground što guru paš prečesto ne koristi. pa da LORDZ OF THE UNDERGROUND već se kuži prejebeni beatovi koji uopće nisu složeni. kick i malo harmonike i puhačkih instrumenata uz bas.
Onyx decki su opiceni...jako su dobre za slusanje kad su sav nabrijan..mf doom sick mind...jako brutalne i neocekivane rijeci i divlji beat.
neda mi se više pisat kad će mi se dat bit će još toga a do tada peace motherfuckers!!



Post je objavljen 08.07.2005. u 15:00 sati.