Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/afreaka

Marketing

Sports & sauna

Evo jedan postic s posla, buduci da jos uvijek nemam nis pametno za radit. Iscekujem mail od 20MB koji nikako da dodje. Bas mi se javlja Milenko na messengeru da se ide na rucak u 11:45 u zlatkovu zgradu. Nabavil sam si nesmjuze da mi nije bas toliko dosadno na poslu, pa slusalice na usi i svrljat po netu. Nisam mislio da cu ikad rec nes ovak, al: Dajte mi nes za radit!!!!!!!!!!!!!!

Jucer sam bio na poslu od 9ipo do 6 buduci d ami se nije dalo ic doma panatrag ovdi na sports&sauna koji se odrzava svaki utorak. Mislim da ste skuzili sto se radi na sports&sauna eventu, prvao se bavimo nekim spportom po izboru (nogomet, odbojka, ultimate, bacanje frizbija (sport!?).....), pa se ide u saunu, lagano se rostilja, ispijaju pivice, druzi i tak. Jucer smo igrali nogomet, trebala je bit utakmica izmedju IESTE i Nordjob traineesa, al Nordjobovci su uglavnom cure tak da smo se smjesali i igrali 100 na 100 (bar se tako u nekim trenutcima cinilo) po nekom travnjaku. Bilo je fino, ekipa u kojoj sam bio ja je zgazila drugu ekipu nekih 9:4 il tak nes. Nakon toga smo se uputili prema sauni (30ak ili 40ak ljudi, a sauna je ono za recimo 6 ljudi). Podijelili smo vrijeme na sat i po za cure a poslje sat ipo za decke.
Nakon sat i po druzenja, brbljanja, ispijanja pivica i jedenja cipsa, dosal je i nas red, a ono 15ak muski ide u saunu, pa smo se izmjenjivali (ovak i onak mislim da nebi izdrzal vise od 10 minuta u sauni u jednoj turi), a sad si vi zamisljajte scenu gdje je 8 potpuno golih muskaraca naguranih u saunu za 6, jaoooooo :D. Kasnije onda lamprdas gol po svlacionici, omotas se rucnikom pa na druzenje s ostalom ekipom kod rostilja i pivica dok skupljas snagu za sljedecu turu. Bil sam tri put unutra, al drugi put je unutra bil neki ludjak koji je svako malo bacal vodu na drvo i vikal hardcore, uf mislim da je temperatura presla 100 stupnjeva u nekim trenutcima. Treci put sam izdrzal samo 5 min (ako i toliko), zgibal sam van, otusira sei vratil na ugodno druzenje. Tak je to trajalo do nekih 11ipo, nas nekoliko je otiso odnijet stvari (rostilj, pice, prane boci i sl.) natrag u skladiste il sto god, a kad smo se vratili svi ostali su vec bili zgibali. Tak da smo ostali samo Julija (Svedjanka) i ja od onik koji zive u Kanelmäkiju. Uhvatili smo zadnji bus za centar grada, od tamo bus za doma. Fino smo si popricali.

Danas je u planu posjet nekom muzeju p anavecer u neki bar, mislim da se zove Amarillo i da je srijedom jeftina cuga, a bumo vidili. Sutra idemo na izlet u Talin na 3-4 dana. Bit ce zanimljiv vikend :D.

Post je objavljen 06.07.2005. u 10:04 sati.