Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Jelena Brajša pljunula fotoreportera Sašu Zinaju



Za početak - plaženje jezika


Prosvjed Caritasovih djelatnika pred Večernjakom prošao je skoro bez incidenta. Neke Brajšine poklonice uočile su novinarku Slobodne Dalmacije Natašu Škaričić među novinarkama/ima koji su pratili prosvjed i komentirale:
-Evo one Nataše. Ona je sve zakuhala!

Srećom, Nataša ih nije čula jer bi im ne bi ostala dužna...

Kaptol bez milosrđa

Deseci ljudi javili su se nakon emisije HTV-a Otvoreno na temu odnosa Katoličke crkve prema aferi Brezovica: neki od njih vele da nisu mogli zaspati zbog riječi koje je na tu temu izgovorio gospićko-senjski biskup Milan Bogović. Bogović se još uvijek vampirskim noktima drži za tezu da su mediji prenapuhali stvar. Dalje: on ne želi vidjeti ni priznati da je Državno odvjetništvo sada, tjerajući zeca (pedofila iz Brezovice), konačno istjeralo vuka (Jelenu Brajšu) i da je prema svim raspoloživim podacima gospođa Brajša ta pod čijim su se blagoslovom među brezovičku djecu uvlačili pedofili različitih nacionalnosti, časne sestre koje tuku i mrze djecu, odgajatelji monstrumi i slična mitološka stvorenja.

Nataša ŠKARIČIĆ, Slobodna Dalmacija, 04. 07. 2005.


Na samom koncu prosvjeda, nakon što se Jelena Brajša vraćala s razgovora u uredništvu Večernjeg lista, a prosvjed se selio pred Jutarnji i HTV, fotoreporter Saša Zinaja zaradio je pljuvačku u lice.

Siroti fotoreporter htio je slikati Jelenu Brajšu dok je ulazila u Caritasov kombi, a ona ga je pljunula.

Ima li smisla reći: Jelena Brajša, sramite se!?

update:

Jelena Brajša pljunula fotoreportera

ZAGREB – Dosta mi je svega! Pustite me na miru! Fotografirate me kao kriminalca! – ljutito je vikala uznemirena Jelena Brajša jučer na prosvjedu djelatnika Caritasa, koji su pred zgradom Večernjeg lista i Vjesnika prosvjedovali protiv posljednjih medijskih napisa o Caritasu i događanjima u domu u Brezovici. Prilikom odlaska s prosvjeda, Brajša je pljunula jednog fotoreportera, njeni sljedbenici su vikali na novinare, a o optužbama da je zataškavala zlostavljanja u Brezovici i preprodavala humanitarnu pomoć nije htjela reći ni jednu riječ...



Saša Zinaja snimljen objektivom kolege Marijana Malčevića dok je čekao Jelenu Brajšu da se vrati s razgovora s Večernjakovim urednicima



Post je objavljen 05.07.2005. u 16:04 sati.