Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gingergirl

Marketing

Zašto mi je to uradila????

Nije se loše nadati,ali ako te činjenice pogrešno upućuju u ono u što se nadaš,itekako je loše!!!Nadam se da me shvatate!Bilo je tako stvarno,ko bi rekao da je sve bila obmana?! I to nisam ja umislila,nego je ONA to uradila iz nekog 'razloga',kojeg?! Nikad joj ništa na žao nisam učinila,još sam u NJENU zamku ko' budala upala! A NJOJ sam gotovo najviše vjerovala...
Za mene je to bio težak udarac,što ona nikad neće skontati...
Uplela je prste gdje nije trebala i pogodila me tamo gdje me najviše boli!!!Kako li joj je sve to palo na pamet...pitam se?Čak se usudila napisati da je umjesto NJEGA to ustvari uradila moja 'dobra jaranica iz razreda'!!!
Hey što ti je to trebalo!?Skužila sam te,ti si mislila da sam glupa,jel'da? E pa bila si SO WRONG!!!!!!!Nadam se da dok ovo čitaš osjećaš grižnju savijest koja če te peći sve dok živiš na ovom nepravednom svijetu,na kojem je i naj 'prijateljica' u stanju uraditi tako nešto...
Nije na meni da se svetim,niti ću! Ne brini ne bojim se,al' kad-tad će Bog odraditi svoje...Tu noć nisi svjesna šta si sebi mogla uraditi od života,mogla si me nositi na duši...možda pretjerujem,ali to od tebe nisam očekivala! Ti to dobro znaš,zato si to i iskoristila... Fakat ti to nije trebalo!!!
Možda je to bila još jedna,tebi 'ne slana šala','jaranice',ali to će te koštati mnogo!!! Znaš,moraš nekad znati gdje je granica!!! I još nešto oprostiti možda,ali zaboraviti nikad!!! Nemoj misliti da preuveličavam osjećanjima,ali osjetit ćeš to jednom kad se budeš najmanje nadala i onda ćeš me skontati...Hvala što si to uradila,sad sam napokon shvatila da NIKOM NE TREBAM VJEROVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.
Jel' to više ne smiješ posjećivati moj blog,ne usuđuješ se,ha?
P.P.S.
Ljudi,zapamtite jedno,možda baš onaj kome najviše vjerujete,petlja vam iza leđa,zato pogledajte oko sebe i dobro pripazite kome će te pokloniti vaše povjerenje,to za svoje dobro...i savjetujem vas kao prijatelj,jer najmanje što bih htjela jeste da prolazite kroz pakao kroz koji sam ja prošla! A TI...samo da znaš,sad sam se oporavila i možeš slobodno skinuti taj ironični osmijeh sa lica...:))))))))

Post je objavljen 01.07.2005. u 20:00 sati.