Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/crnisokolovi

Marketing

KOJA EUROPA IVO

OVAJ JE TEKST NAMJENJEN IVI SANADERU ALI I SVIM ZAGOVORNICIMA EUROPSKE UNIJE.

ZNADE LI UOPĆE ONAJ DIO HRVATA KOJI PODUPIRE ULAZAK RH. U EU. ŠTO PODRŽAVA?
PODRŽAVA USTANOVU ZA KOJU JE NACIONALIZAM I DOMOLJUBLJE ZLO,A ZAŠTO?ZATO
ŠTO NAROD KOJI VOLI DOMOVINU NEDA DA SE ONA RASPRODAJE U BESCJENJE POPUT NEĆEG
NEČISTOG.EUROPI TREBA NAŠ KAPITAL,ČISTO MORE(KOJE ONDA VIŠE NEĆE BITI ČISTO),A OSOBITO VELIKI RESURSI PITKE VODE.PA DO JA OD ENGLEZA KUPUJEM SVOJU VODU,E PA NE HVALA!

HRVATSKA ŽELI UĆI U UNIJU KOJA U SVOM USTAVU NE SPOMINJE BOGA,A TIME GA I NE PRIZNAJE.ZAR ĆE NAŠ NAROD PRODATI SVOJU VIJERU I KULTURU OVIM KAPITALISTIČKIM LEŠINARIMA?ZAPITAJMO SE NA TEMELJU TOGA KAKVU BUDUĆNOST STVARAMO SEBI,A OSTAVLJAMO SVOJOJ DIJECI?EU. RADI ISTO ŠTO I ONI U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI,ŽELE NAS POROBITI PA DA MI PLEŠEMO KAKO ĆE ONI SVIRATI.PRITOM SU ZABORAVILI NA NAS,ISTINSKE DOMOLJUBE KOJI TO NEĆE DOZVOLITI.OVAJ JE NAROD TRENUTNO DIV KOJI SPAVA NO JAO ONOM KOJI GA PROBUDI SA ZLIM NAMJERAMA.

IPAK "POKRET OTPORA" NEMOŽE SE OSTVARITI BEZ PRAVOG VOĐE KAO ŠTO JE BIO NAŠ BLAGO POKOJNI DR.FRANJO TUĐMAN.MISLIM DA BI BILO DOSTA KOMUNNISTIČKOG OTPADA,I DOSADAŠNJEG HDZ-a KOJI SE POZIVA NA TUĐMANOVU IDEJU A NIJE NI BLIZU NJE.NAŠ FRANJO SE ZASIGURNO OKREĆE U GROBU KADA VIDI ŠTO DANAŠNJI VRH RADI IZ OVE DRŽAVE.VLAST ZABORAVLJA DA JE ONA TU DA SLUŽI NARODU A NE NAROD VLASTI.

IMAMO SVE UVIJETE DA POSTANEMO NOVA "ŠVICARSKA" SAMO NAM TREBA ŠVRSTA DESNICA
ISTINSKOG VOĐE.VOĐE KOJI NEĆE PRODAVATI HRVATSKE HEROJE ZA "JUDINE ŠKUDE",KOJI NEĆE IZ STRANKE IZBACIVATI LJUDE POPUT LJUBE ĆESIĆA-ROJSA I MNOGIH DRUGIH.HOĆE LI BABETINA CARLA-SOTONIN GLASNIK I DALJE OPTUŽIVATI NAŠE LJUDE?GDJE SU ONI BILI 90-tih KAD JE CIJELA HRVATSKA KRVARILA,OD VUKOVARA PA DO DUBROVNIKA.SJETIMO SE SAMO ZLOĆINA U SREBRENICI,PA I MNOGIM NAŠIM MJESTIMA KOJI SU SE DOGAĐALI U PRISUTNOSTI UN-a.

KA TOJ EUROPI MI TEŽIMO,OPET ZABORAVLJAMO RIJEČI STJEPANA RADIĆA "NE SRLJAJTE KAO GUSKE U MAGLU".TREBAMO ZNATI DA ĆE NAM SE PROŠLOST PONAVLJATI TOLIKO DUGO DOK JU NE SAVLADAMO I NE NAUČIMO GREŠKE KOJE SMO U NJOJ RADILI.


NAPOMENA:
Tekstovi s potpisom CRNIH SOKOLOVA
izvorni su i napisani od naših članova!!


NAPISAO:
Crni Sokol

Post je objavljen 27.06.2005. u 15:14 sati.