Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/wsa

Marketing

Jagode i šampanjac

Bilo nam je super danas na proglašenju najboljih. Malo vruće, istinabog, ali sasvim ok. Krenut ću od kraja. Kad smo se pakirali i izlazili iz Muzeja reče teta gospođa koja tamo radi:

"Jooooj kak je to sve bilo super, vi ste svi tak pristojni. Da samo znate kakvi sve znaju doć sim, a pogotovo oni umjetnici, znate kakvi su umjetnici, to je sve tak neodgojeno."

:-) Nisam se prestao smijat sve do doma. Definitivno postoji taj paralelni svemir tu negdje oko nas. Dakle, služile su se jagode i šampanjac, bilo je nektarina, dinja, hrpa hladnih sokova, Limeta vodka i, naravno, Mirko Ilić, glavom i bradom. U trapericama. Da se ne bi zavaravali. I to je sasvim oke. Dakle kako od tog čovjeka zna bolit vilica, to je jednostavno nehumano. Priče o tome kako je krepanog morskog psa, kojeg je usput našao na plaži, stavio cimeru u bungalovu u kadu vam pričam prvom prilikom iako mi se sad teško otet izazovu da to ne učinim. Ali zato samo da spomenem najbitniji detalj, a to je da je to bilo na vrlo "hoch" golf prijemu priređenom za najbolje svjetske designere. :-)
No, daklem, proglašenje smo odradili u trenu jer je bilo strašno vruće i nije stvarno imalo smisla da nas hladni šampanjac čeka. Dr. Aganović iz ureda Predsjednika je podijelio medalje (na slici) pobjednicima, a radovi koje smo izžirirali su od svih prijavljenih najbolji, a kako će proći u Bahrainu, vidjet ćemo. Fotke su u pripremi, bilo je više fotića, pa kad prikupim i posložim puknem na net. Ako netko od vas ima svoje fotke s partya, nek prži ili šalje na ured mejlom.
Izuzetno mi je drago da je poesy.blog.hr dobio javnu pohvalu žirija (kao i Agrest 3D). Cijela priča je dodatno zanimljiva jer smo bili podijeljeni u dva tabora, što se tiče blogova. Jedan ih je tabor smatrao ravnopravnim, neovisno o njihovoj tehničkoj nesavršenosti, te druga strana koja je smatrala (doslovno) da blogovi ne bi trebali sudjelovati. Ja osobno mislim da izražajna forma ne znači skoro pa ništa nego da je bitan sadržaj. No, očito je da sve pionirske inicijative moraju imati svoje zagovornike i protivnike. Tu se valjda negdje provlači i granica između (pre)zrelosti i adolescencije. Ne mislim na dobnu. :-X

Elem, da ne duljim, evo popisa nagrada WSA Hrvatska 05 (da ne ispadne traktat, opisi projekata nalaze se na www.wsa.hr)

e-Učenje
Prirodni park Kopački rit
[ www.kopacki-rit.com ]

e-Kultura
Bembelembe
[ www.bembelembe.com ]

e-Znanost
fauna.hr
[ www.fauna.hr ]

e-Vlada
Odvjetnički zbor Osijek
[ www.ozos.org ]

e-Zdravlje
Coolinarika
[ www.coolinarika.com ]

e-Poduzetništvo
Stranice teniskog turnira Novi
[ www.classics.hr ]

e-Zabava
Splitski portal
[ www.split.com.hr ]

e-Uključenost
Projekt Youth.hr
[ www.youth.hr ]

Javne pohvale
AGREST3D-DVD magazin za kulturu, umjetnost i znanost
[ Agrest 3D ]

poesy.blog.hr
[ poesy.blog.hr ]

Obzirom da je sve bilo ekspresno, nisam stigao niti čestitati pobjednicima, stoga to činim ovom prilikom, a onima koji svoje ime nisu našli na listi podsjetio bih na riječi iz govora Mirka Ilića:
Korak koji morate učiniti je da tim stranicama (projektima) kreirate dušu, osobnost.

Bez toga ne ide.
P.S. Bio je Danči. A kaj je s ostalima?

Post je objavljen 27.06.2005. u 01:22 sati.