Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

"moi veš je moe privatno vlasništvo .. ne želim da ga itko mjenja, ogovora ili bilo sha slično .. želite li si lječit komplexe kupite si svoj veš" reče jednom neko.

bacila mie najdraže gaće, grudnjake u ladicu i pred mou facu dovela te neke fensi šmensi donje rublje koe mie sama pokupovala.
kaže da ne mogu u prag sa potrošnim rubljem. kaže da se boji sha će doktori mislit o njoj kada vide da imam neko jeftino rublje. "koi doktori?"
odgovor je bio pomalo morbidan:"ako slučajno dođeš an hitni trakt u pragu"
mda. jebeš mene u bolničkoj postelji, glavno da sam ja u dobrom donjem vešu. jebem ja neke beneton gaće. ja oću svoe sa place .. zelene na jabuke.šmrc.
pokupovala mie čarapa ko da misli obut cijelu armiju fakin cipelića. moe najdraže sretne čarape na snupija .. njih je usmrtila .. bacila ih je ća ... pa sha ako su imale rupu na prstu .. ? ja sam ih obožavala.
kupila mie nekog fejk garfilda. to nie garfild to je g e j f i l d. užas. ko još proizvodi fejk garfilda. ko se tako zajebava sa najvećom legendom odkad lazanje postoje? ko je taj bolesnik.

kupila mie neki grudnjak. ja inače se veoma dobro snalazim i na bejbi odjelima zbog svojih buuujniiih grudi. i znam da svaka mama voli svoe dijete najviše al malo me podcjenila... njoj za ljubav sam probala taj grudnjak .. ljudi moi .. mogu odmah dat oglas u novine da tražim sise podstanarke.
jel sam ja kriva sha me mama priroda zakinula za broj više? ne.
al guram ja guram :)
također me podsjetila da krv nie voda i natjerala da obučem piđamu. jer ja ne idem na u prag se ludo zabavit već po njenim vizijama ja idem u prag an konvenciju spavača.
piđama je na meni izgledala ko prestrašena .. sva se stisla. a ne da nie bila broj S. izgledala sam ko neka baba u klimakteriju koa se pokušava vratit u djetinjstvo pa fura neke frikin stvari u neskladu sa njenim godinama.
moa stara mene straši. jop 5-6 dana do maturalnog a ona meni još tupi po vešu. biću sretna ako mi se uopće sjeti oprat majce i sve to skupa :)
kako ona ne kuži da ja volim svoe pLacaste slatke gaće, svoe čarape na rupe ( bar se vidi da su svašta prošle ), svoi taman grudnjak na glupe cvjetiće, svoju raspadnutu piđamu kou ionako ne namjeravam nosit...
bah. od tolike uzrujanosti bacih se na krevet, vatam milku sa lješnjakom i grožđicama, tipkam poruke svojoj HOHI i držim joj fige da sutra položi vozački pa da padne koa runda tekila :)
veoma mnogo pozdravljam tetu koa mie pustila prvi komenatr ikad ( annabel lee ) i njenu - mici - i želim joj ugodno toplo ljeti ako se ne sretnemo di :)
a ponajviše svega i svačesa ex bloGGeru redituramBLU- koeg bi doktor frojd sigurno htio upoznat da je živ i mamino zlato na kraju maliPicaKatŽdero .. koe mie danas upoznavalo svijet oko sebe. bez brige bude tebe jana vodila na sladoled da budeš velik i jak ko redituramBL. i dečki moi drago mie pazite se tih zmijica. opasne su to životinjice za šetat :)

Post je objavljen 24.06.2005. u 02:44 sati.