Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

odbjegla nevjesta..grrrr.

legla sam popodne i ono...zadnja dva dana samo piZdim i čudo da mi se na želucu nie učirio čir. stres bejbe stres. kako i neće da bude stres kad sam dobila račun za net 1000 i neš kuna. demn it.
čini se da se neki madafakin haker/štoLiVeć ubacio meni u dajler i nabijao mi računa na nekom otočju pitajBogaDi. naravno da sam ja kriva jer mi se u kući držimo onog: u tvojoj je sobi-ti si kriva.Handcuffed...
pa sam cieli dan provela u inkivizicijskim razgovorima sa starcima..kako ćemo ( tojest čitaj kako ću JA ) platit taj račun. neznam....dignut ću kredit na neviđeno. pa jesam li ja zaista kriva? normalno da nisam...nego neki starci jednostavno imaju satisFakciju kada svom vlastitom djetetu pilaju mozak do te mjere da im se sve moždane vijuge užare i pušu od živciranja.
i da...legnem ja popodne...upadne mi dir biGMamma u sobu. jel spavaš? ne mama....osluškujem vijesti iz unutrašnjosti jastuka. kao morala sam se dići da pozdravim neke fakin goste koi bi mnogo rado da mene vide..jer kao dugo nisu mene vidli od kad sam bila mala njanjanja....
osjećala sam se ko neko štene. raznježili su se oko mene. " aime..se sjećaš kada si ti pala u restoranu pa si svu glavu raskrvarila, sha e ono bilo?
ja revoltirano: " mda.....imala sam veliki rez nasred glave...ali nikad to nismo šivali jer se mami nie dalo čekati red u bolnici. " ni dan danas mi na tom djelu kosa ne raste.

zatim sam slušala još neke spike dok na red nije došlo ono uobičajeno o ljubavnom statusu. na pitanje jel imam dečka...kroz usiljeni smješak sam odgovorila da nemam i da me to uopće ne brine. ima vremena. nisam se ni potrudila odgovoriti da mie ljubavni život nekako u uzročno-posljedičnoj vezi sa saharom.
i onda je počelo: "aime pa ni moj sin nema curu! hihihi...blablabla...a da mi vas spojimo?"
errrr..a da ne? zadnji put kada sam tog tipa vidla imao je 6godina...i bio je mali šmoky, pepljarkice, košuljica i nikad se nie htio igrat sa mnom. čak mislim da me se i bojao. zašto?!Image Hosted by ImageShack.us

staroj se faca ozarila: " daaa..jani bi trebao neki ozbiljan dečko! a čime se bavi ?" dai rani se ženo.
njegova majka je ponosno odgovorila da igra tennis i da mu jako dobro ide šah. i da je veoma sramežljiv.
super. zamislila sam se u braku s njim. vodili bi sterilne odnose, tek tolko da imamo djecu, nedjeljom bi skupa sa njegovom starom gurala nadjeve u puricu i razgovorala o tome kakovo je sredstvo najbolje za odstraniti mrlje sa majca, subotom bi se odvalili na partiju šaha i eventualno se odvalili uz čašu kole..a ako nas kofein iz kole pukne možda bude tolko pustolovan da me odvede na ponoćnu partiju tennisa.Yes!...to se valjda zove tihiUbojica.
nou tenks.....rađe sam sama, poneka patnja i čemer na srcu ( kak poetski ) al eto.prebolićemo i aimo dalje. Teethy....
dakle..u ova dva dana sam se toliko izstrEsirala da mogu free to say da mi je već pun penis svega.
sha moa stara misli da sam jana, mala vještica da joj mogu iz vedra neba dati 1000kuna?
zato i navaljuje da se spetljam s nekim, da me oženi i da me katapultira iz kuće i od moe sobe napravi veliki dnevni boravak. e pa nemože.,,sha će...đoni dep je rezerviran.
ni svog mile kekina nisam jučer doživila u racku. dok su se svi oduševljavali na pjesme, ja sam pod svjetlom sobne lampe polagala račune svetom sudu koi mie jučer ubio svaku volju za životom. mogla sam ić..al tolko sam bila izpiŽdena da me ni kekin ne bi izvuko.
a sha ću.... čula sam da go-go plesačice dosta zarađuju. ja ću briat na katolički moral, plesaću odjevena do vrata i propovijedaću ljepotu tijela u odjeći.
e ful sam...ono.
apdejt: ovo je moliću ljepo moi pedesti post. uhu. hepi mu brzdej.Drinking
e i da...veeeliikii pozdraF grujevićki i pernatki :) eto. pravda je zadovoljena :)



Post je objavljen 19.06.2005. u 23:30 sati.