Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gingergirl

Marketing

"Bili Button"

..ovo u prijevodu znači B. Dugme! :D To su neke dalmatinke napisale na platnu kad su bile na koncertu! Malo starije žene,baš su bile COOL! Jbg,da mi je takvu staru...
E svi o Bijelom dugmetu,pa i ja! Što da kažem,bilo je fantastično! Never forget! Bilo je svega,ludovanja,šutke...i na kraju su mi otišle glasne žice,bolje rečeno,promukla sam! Phoebe su skinuli tenu i hvatala je u toku šutke i zaradila je masnicu na nozi!:D Poor her. Nakon B.D. otišla sam kod nje da noćim! Bila je ludnica!!! Gotovo da nismo nimalo spavale!Samo mi je žao što nisam išla kod Ney,bilo bi još luđe!!! Al' prije koncerta raska je nešto mojim starcima punila glavu glupostima o njoj,stoga su moji stekli loš dojam na nju! K**** jedna!!! Ma sredit ću ja to,neće ostat po njenom!(Nadam se da neću proći ko' ona cura iz Bošnjačke).

P.S.
Ništa s onim tipom,boje da i ne pričam...
P.P.S
Ey ljudi,fakat znam da sam "užasno redovna" sa pisanjem! Al nije do mene! My dady je računar deložirao iz kuće i premjestio ga u svoj atelje(sprat niže)! Neću valjda pred njim ovo sve pisat! Kad ga nema(što je vrlo rijeko)ja odmah odlepršam dole! Nemojte mi zamjeriti!

Post je objavljen 18.06.2005. u 20:30 sati.