Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

EITŠID IDE NA MORE!!!

Sunce osvanuše nad EITŠIDom i mami prve žitelje te nedodirljive utvrde van iz svojih kreveta, ležaja, kauča, kutija i klupa… Kako se dan razvijaše EITŠIĐani su hrlili na ulice i uživahu na suncu. Što je dan dalje odmicao vrućina je bila tako neumoljiva da se i lokalni ker srušio od neumoljive vrućine koja je bila neumoljiva jer je bilo vruće… EITŠIĐani su tražili malo hladovine a pronašli su je u novoizgrađenoj kapelici koja može primiti nekolko najvjernijih vjernika koji vjeruju da je najvjerojatnije župnik nešto smislio za ovu vrućinu. Nakon par sekundi razmišljanja župnik (ja) se sjetio: AJMO NA MORE!!! I tako se raja složiše i spakiraše stvari i pravac u VILLA DADO-MILI-67. Svi su bili sretni i zadovoljni i zadovoljeni. Na plaži se svi razgolitili i uživali u divotama mora i pijeska u gaćama i među guzovima koji je bio neumoljiv davež koji se trlja među guzovima tako izazivajući trenje koji opet stvara vrućinu među već spomenutim-jel- guzovima. Čista fizika. A trebice… ajoooooj… gledaj ti ovo:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

KLIKNITE NA SLIKU DA SE UVEĆA. NEĆETE POŽALIT!!!

Pa da se uvatiš za glavu i kažeš: aaaa!!! Zašto je nekom glava veća a nekom manja??? E pa to je zato što kifl nema kičmu!!! Tako. Župnik je također organiziro i par natjecanja kao što su npr. Wet-t-shirt contest i ko će bit brži od župnikova glisera s motorom snage 200W. U wet-t-shirt contestu pobjedio je naš junak BRAJKO, a u ko će bit brži od župnikova glisera s motorom snage 200W ROBI je bio jaaako blizu pobjede ali je zbog svoje nesmotrenosti osto bez glave. Doslovno. Zapeo je za rotirajući propeler župnikova motora na gliseru. Na kraju je ipak pobjedio a ko drugi doli naš junak BRAJKO. Ne bi bio junak da ne prepliva župnikov motor. I tako… Nakon 2 sata zabave EITŠIĐani su se vratili u svoju matičnu utvrdu EITŠID u dolini rijeke Bosut – najčudnije rijeke na svijeeetuuu…

THE END!

Oprostte na manju inspiracije danas ali uložih sve u sliku na kojoj su nečije glave veće nečje manje zbog tog što nijesam imo materijal kojim bi to mogo usavršiti da sve bude isto. A na slici su sljeva na desno: REŠI, ALI K, MARIJA P., BILJA MIKI MAUS, MATEA PULJIZ, naša junakinja TINA, IVKA, DARJA, TEA, ANA K., IVONA i ANA Z.
Ako neko vidi da je nečja faca plava ili zelena ili neke druge neobične boje… to vam se samo čini. Uskoro će i novi nastavak pošto sad imam vremena (škola gotova, prošo sam š 4) pa keep refreshing it. Toliko od mene za danas… PEACE!


Post je objavljen 16.06.2005. u 21:49 sati.