Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

***onak****

upustila se moa dir femili u neke konstruktivne radove oko kuće..neki zid se ruši i gradi. arhitektura na razini nema shta. u nedjelju ujutro iliti ga jučer..u točno osam ko urica naručeno, čuem ja neke dum dum zvukove neke fakin bušilice koa mi dum duma rajt ispred odaja koe ja zovem soba.
i sada ja onako izfrustirano sha mi se prekinuo san..skačem iz kreveta i već se spremam starom kenjkat sha to radi u osam ujutro...otvaram ja barikade šta ih griljama/škurama zovemo i kad ono...na moe jutarnje iznenađenje....nema bolje stvari nego kada prva stvar kou vidiš ujutro je anblibli HOT tip kako sa svojim anblivbli HOT rukama grabi lopatom pjesak ispred tvog prozora i stavlja ga u mješalicu. " dobro ti jutro"- reče mladi upregnuti fizikalac mog starog.
" dobro tebi sve.."- reče tatina jutarnjim prizorom opijena kćer.Caught My Heart
nie da sam cielo jutro ne sjedila on d balkoni i ko u onim filmovima izigravam primadonu, piem cedevitu sa 9vitamina i konverziram sa čovjekom koi nam radi zid. nevjerojatno ali čovjek izgleda HOt čak i kada nožem i vilicom jede pečenu kokoš. svašta.
pa sam se pak danas ufurala u voajerizam. zatvorim se u sobu i kroz koltrine onako ko neki frIIK špijuniram i brojim kapljice znoja na njegovim rukama. ehhh....a simpa dečko :)
inače...moram se osvrnuti na protekli vikend koi je bio obilježen kemijskom detoksinacijom kou sam pretrpjela u petak..subotu sam procesuirala pred bogatim teve sadržajem. dotuklo me izigravanje turističkog vodiča nekim tamo iz bjelovara koi su došli da posjete opatiju. nakon dva kata penjanja po stepenicama u adriaticu imala sam fiiling ko da sam na ringišpilu...a hodakica je svoje vrijeme kvalitetno provela na veceu.
dobila sam i nadimak. VODIČKA. veoma simpatični dečkići su se ufurali da sam ja njihov turistički vodič. da..sve e to oke. ali vodička?! do e pravilno izražavanje u swemu tom?
hodakica i ja smo kao veoma samoinicijativno otišle na kawu..svaka ko da e lebdila u nekom drugom izvantjelesnom iskustvu. proklinjale smo redom:kockice, viski, kobasice i borjanov ukus u muzici ( lane moe mie e obilježila večer ). u stilu hladne bire smo se svečano zaklele da više nećemo taknuti piće ( rigolletto....lalala).
anivejZZ. prvo sam iza polnoći izvrtila sve moguće programe da bi na kraju završila na erotskim noćim na erteelu. mama mia. ako e to erotika ja sam popločeni asfalt. (?) ta neka ufurana tipica se kao uvuče u taj neki štaTiJaZnam bordel i ono kao fol ju zanima te šta se bave kurvanjem...da bi se ko kulminacia otkrilo da je i sama neka sado-mazo friiK..a scene...jeote...erotičnie mi kada gledam golubove na kontu kak se pokušavaju zaskočit. znate ono...golub leti za nom a ona ne zna dal da ispadne fina i ko fol se poslkizne...il da ispadne laka i da samo mirno stoji. smješna su to stvorenja.
swe u swemu....evo par slikica jer već pun penis ( kako se kulturno izražavati ) nisam niš stavila.

Image Hosted by ImageShack.us
..sve e počelo bezazlenom igrom zvanom "kockice"....
Image Hosted by ImageShack.us
..hoha i reakcia na viski.....
Image Hosted by ImageShack.us
..ja zaključila da u dobrim kemijskim intoksinacijama ispadnem ono normalno za razliku od inače :)
Image Hosted by ImageShack.us
..ja/toni/mauro.....
Image Hosted by ImageShack.us.
.gle ti malu našu..ccccc..
Image Hosted by ImageShack.us
....hodakica&ja
Image Hosted by ImageShack.us.
.i ko kaže da se ja bojim buba?!....

eto.

Post je objavljen 13.06.2005. u 23:50 sati.