Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freya011

Marketing

Evo ima godina




Da da,ovde sad vec godinu dana.A odkud ja uopste ovde?Neki to i znaju,a evo i ja zvanicno da kazem.
U ovo vreme prosle godine bila je afera oko Severine i onog pornica koji se pojavio u javnosti. Ja sam tada radila u fabrici, posla vise nije bilo nego sto jeste,a ja sam iz dokonosti u Google-u ukucavala kljucne reci trazeci sta sve ima o Severini.
Pronasla sam na jednom (nazovimo ga) sajtu naslov da samo treba da se klikne na oznaceno mesto i da se pornic downloaduje.Krenula sam dalje da kopam po tome,i skapirala sam da je to neki "specijalni sajt". Tu su bili i neki tekstovi koji nisu imali blage veze sa temom koju sam googlala.Secam se teksta ciji je naslov glasio "Ispovjesti propalog baritelja".Sjajan tekst.
To je bio Blue-ov blog. Oni stariji blogeri znace o kome pricam.On vise nije na blogu,znam i zasto je otisao odavde,imao je razloga.
Eto,on je osoba koja je zasluzna sto sam otkrila blog i sto sam ovde pocela da pisem.
Nasla sam gomilu ljudi koji su dobro pisali,satima sam citala i otvarala nove i nove blogove.
Za ovih godinu dana svasta se poizdogadjalo.Drago mi je sto sada mogu samo da provrtim nekoliko meseci unazad i da procitam kako sam se tada osecala,da se prisetim nekih detalja koje je vreme izbrisalo.
Blog mi je doneo i neke nove prijatelje...

U poslednje vreme slabo pisem.Neke stvari su mi malo skrenule misli.Ali bicu tu i dalje. I drago mi ja da i kada danima nista ne napisem,vidim da mi neki od vas redovno dolaze na ove moje stranice.

Hvala vam!


Freya(toliko sam navikla na ovo ime,da se ponekad zaboravim i samu sebe ovako oslovim)

Post je objavljen 08.06.2005. u 22:34 sati.