Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

pakleno šundovski postCouch Potato

palp fikšn mie ono jedan od d best filmova koe sam pogledala mali miljon puta i svaki put ko da e prvi. jučer sam bila hepi ko mala kineska nova godina kada sam se fino zamotala u deke i onako rukama grabila neke njami njami bombone. već sam sama sebe guštirala tim filmom kada su do mene sjeli moi starci.
osip. pakleni šund mie odma prešo u pakleni drek.
prvih par scena je bila kristalna tišina. nitko se nie čuo osim televizora kako bi trebalo da bude uvijek i zauvijek. ja sam ko TV Hitlerovka: nema priče dok se film vrti. no talkenzi.
počelo je sa laganim podpitanjima...kao ko je ovo? stari e pitao je to đon vejn. ne tata..wilis, brus vilis.
dobro...ajmo dalje. kada se pojavio travolta u kadru moa stara e razvezala monolog o njenim nekim tinejđerskim maštariama o đonu travolti i simo tamo.

stari e pak svaku scenu kao vidovnjak predviđao ko će šta reć i napravit i staroj pokušao objasniti zašto vilis pizdi zbog sata. stara nie skužila poantu pa sam ja onako izživčanim glasom : " pa jer mue je stari u ratu taj sat skrivao u šupku!!" tišina.
moa stara :" koi sat ?"

oke...pokušala sam metodu da se psihički isključim i da film gledam sa neke druge nebeske razine..al ej nemoš to protiv scene kada se vilis onako fino i pristojno higjenira ispod tuša a treba mu tam neš stoji ispred.
moi starci su se uvatili u šprehu kako je takav tuš veoma veri mač praktičan i kako bi bilo da mi to sada kod nas napravimo.
opet ja molim ih da začepe jer kvare doživljaj filma.
e da sam ja na nekoj pozciji u vlasti ja bi takve pred filmsko platno i obljepila im usta onim superfix ljepilnom trakom pa nek progovore na dupe ako im se toliko priča.
Image Hosted by ImageShack.us
a scene kada se mia predozira ili kada tipa siluju popraćeni su takvim reakciama da sam se naprosto posramila što sam im nasrala da e to film super kategorire. bože moi..ko da nikada nisu čuli da se i tip može silovati. stari e to onako teže prihvatio nego stara--pitam se zašto.
ostatak filma provela sam u slušanju starog kako predviša brus vilisove pokrete i onako kao on zna o čemu se film radi ide mene pitat kamo se nalaze nestali dijamanti.
koi dijamanti?
stara je z gnjušanjem gledala kako je njen mili travolta bez beda ustrjelio onog tipa i kako mu se krv veselo raztezala po faci. buahaha.
s oduševljenjem sam čekala svoi fejvrti dio onai kada su u restoranu....crnac sjedi i doručkue dok oni divljaci ( hani bani ) pljačkaju tai restoran a đon travolta onako flegma sjedi na weceu i čita stripove ili votever. đinijus. tek onda sam mogla free odahnuti i prisegnuti kako nikad više neću da gledam ni reklame sa svoim starcima.
a još mie gore kada je netko gledao neki film i ja sva hepi objavim da ću gledati to na videu i onda me neka dotična osoba sjebe i prepriča cijeli sadržaj u tri rečenice. takve ne bi ljepila nego streljala. nemoš mi to raditi.

swe u swemu..ko vjerni tarantinov iz rispketa sam odgledala do kraja film...malo prilegla i već u 5.oo idemo: dizanje za školu.
a baš sam optimist. klasa pesimista. Thumbs Up


Post je objavljen 07.06.2005. u 23:57 sati.