Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexyprice

Marketing

Kada su pre mlade??? (Aquarius story)

Petak, prije jedno tri tjedna. Mrtav skrsen vratio sam se kuci s posla. Bio je to stvarno sjeban tjedan i stvarno mi je trebalo malo zdravog sna. Buduci da mi je cura na sluzbenom putu i da se vraca tek u nedjelju, plan mi je bio dobro se naspavati pa u subotu malo zaruziti s ekipom.
Tek sam se smjestio ispred televizora s velikim sendvicem i limenkom pive, koje sam mislio rijesiti prije spavanja, kad eto ga mobitel:
- Ej prijatelju, Boris je.
- Ej.
-Kaj ima kod tebe, zvucis usrano?
-Ma nis, sad sam doso s posla pa gnjilim pred TV-om
-Kaj velis da odemo na cugu do Movie puba
- Ej nemogu danas, skrsen sam. Kaj nije dogovor da ruzimo sutra?
-Ma je, al mislio sam da popijemo po pivo prije spavanja.....

Iako mi jos nije jasno kako sam se odlucio na taj potez, prihvatio sam poziv i otisao van.
Vraski mi se spavalo ali me svjez nocni zrak malcice razbudio, pa sam se osjecao relativno OK.
U Movieu je bilo tak tak, dosta velika guzva, band je svirao sve i svasta, ustogljene koke parale su nosevima oblake dima. Naravno stvar nije stala na jednom pivu. Nakon nekoliko rundi poceli smo uljetat nekim komadima sto su stajali pored nas, ali smo im isli strasno na zivce. Oko pola jedan odustali smo i izasli na ulicu. Osjetio sam kako mi alkohol lagano pomucuje zdrav razum.
-Ajmo jos negdje nesto popiti, zacujem samog sebe i nemogu vjerovat.
-Ajmo do Jaruna, predlozi Boris.

Da stvar bude bolja i gluplja, sjeli nas dvojica svaki u svoj auto pa utrka do Jaruna, kao pravi balavci a ne ozbiljni muskarci od 30-tak godina. Srecom stigli smo zivi i s citavim autima, a i nikog nismo putem zgazili.

Nakon dva birca na Jarunu, u kojima je bila totalna pushiona, neko se od nas dvojice vrlo pametno dosjetio da odemo u Aquarius. Doduse ni ja i on nismo bili tamo vec godinama, a pogotovo ne petkom, ali su nas za to mjesto vezale brojne uspomene iz davnih dana. Vec na ulazu sam skuzio da se oko mene motaju neki balavci. Ko ih je samo pustio van ovakve nedorasle. Kad smo usli, shvatimo mi da je klub pun takvih golobradih mladaca, te da smo nas dvojica definitivno debelo najstariji tipovi tamo. Kratko se pogledamo i nasmijemo, slegnemo ramenima i odemo prema sanku. Srecom konobar je bio nasih godina. Narucimo pivo, nalaktimo se na sank i gledamo djecu kako se zabavljaju. Odmah smo skuzili da komadi izgledaju puno odraslije nego decki i da bi se covjek mogao jako lako zaigrati i uletit nekoj od tih curica. A bilo je nekoliko vrhunskih cura, koje su tako izazovno plesale na podiju da je to direktno utjecalo na nase raspolozenje.

Nakon dvije tri cuge, Boris se odgurnuo od sanka i dobacio – Ajmo nesto barit, sporta radi. Otisao je prema podiju i poceo plesati medju nekim curicama.

Ja sam dovrsavao svoje pivo, kad su pored mene na sank stale dvije dobre ribe. Jedna plava, druga crvenokosa, obje u minicama, mrak komadi Pojma nisam imao koliko bi mogle imati godina. Po mom misljenju negdje izmedju 20 i 22. Plava djevojka ceprkala je po novcaniku pokusavajuci izbrojati kovanice za cugu koju su planirale naruciti. Nisam se mogao suzdrzati nego sam pozvao konobara i narucio cugu za komade, kao pavi badza. Obje su narucile bacardi breezer i nasmjesile mi se. U meni se iznenada probudio lovacki nagon. Prisao sam im blize i poceo prodavati neku spiku. Nije proslo ni par minuta kad je uletio neki klinac uhvatio crvenokosu za guzu i uvalio joj jezik do krajnika. Nestali su zajedno u guzvi. Plavusa je ostala sama samnom ispijajuci svoj breezer. Pricali smo o nekim bedastocama, kolko se to moze u onoj buci. Stvarno je bila vrhunska riba. Uska majca na bretelice, duboko dekoltirana isticala je lijepe velike cice. Ljuljala se u ritmu muzike, samo par centimetara od mene. Njen parfem totalno me obuzeo. Dok mi se u jednom trenutku priblizila da mi dovikne nesto u uho, alkohol u mojoj glavi je stvorio kratki spoj i ja sam ulovio njene usne svojima. Isprva se je malo trznula i ukocila, ali me nije odbila. Par trenutaka zatvorene usne su nam se dodirivale bez ikakvih pokreta, a potom me naglo obuhvatila rukama oko vrata i ugurala jezik u usta. Zestoko sam se zvalio s komadom kojeg sam upoznao prije manje od 10 minuta. Ocito su se neke stvari promjenile od kad sam ja zadnji puta bio u Aquariusu. Koliko se ja sjecam, to nekad nije islo tako lako. Ljubili smo se polako pa sve jace i jace. Pripila je svoje vitko tjelo uz mene. Lagano je opkoracila moju desnu nogu, i pocela pritiskati svoju pickicu o moje bedro. Strasno sam se popalio, a ni ona nije zaostajala. Ljubili smi se jos neko vrijeme. Rukama sam joj stiskao tvrde guzove. Grizla me je za doljnju usnu i stenjala. Nas performans na sanku izazvao je poprilicno zanimanje klinaca koji su stajali u blizini. Osjecao sam da ce mi se traperice rasprsnuti, nisam vise mogao izdrzati niti sekunde.

Uhvatio sam je za ruku i krenuo prema izlazu. Hvatali smo se putem prema autu, bila je tako dobra. Sjeli smo u auto i nastavili se ljubiti. Zavukao sam joj ruku medju noge. Gacice su joj bile skroz vlazne. Brujalo mi je u glavi, htio sam je jebati. Razvukao sam majcu prema dolje i izvadio desnu cicu, bila je prekrasna. Niti pre mala, niti pre velika, tvda sa malom ispupcenom bradavicom. Bas kakve me najvise pale. Ljubio sam joj grudi. Mrmljala je nesto nerazumljivo. Jedva sam se skoncentrirao da se malo smirim i preselim auto na neko skrovitije mjesto.

Sparkirali smo se u sumici na drugoj strani jezera i ponovo poceli ljubiti.
Odmaknuo sam joj gacice i prstom drazio njenu malu slatku pickicu. Bila je skroz vlazna i vruca.
Presli smo na zadnje sjedalo. Skinuo sam joj svu odjecu. Skinuo sam i sebe. Nesigurno je uhvatila moj kurac u ruku i pocela ga drkati. Malo sam se podigao prema njoj i priblizio ga njenim ustima. Par se trenutaka dvoumila a potom ga njezno uhvatila u svoja topla usta. Bilo je izvrsno. Dok ga je ona pusila dirao sam joj pickicu. Volio bi je lizati, ali nisam vise mogao cekati. Polegao sam je na sic rasirio noge i priblizio karu njenoj vlaznoj mackici. Drhtala je od uzbudjenja. Dotakao sam vrhom glavica ulaz u pickicu, lagano poceo ulaziti. Nakon kraceg vremena cijeli tvrdi kurac usao je u njenu vrucu ali jako usku macu. Mrmljala je tiho. Ritmicki sam poceo ulaziti i izlaziti iz nje. Glasala se sve jace i jace. Ritam je postajao sve jaci, a ona je sve je glasnije vristala. Bio sam siguran da nas mogu cuti i u drugim autima parkiranima u blizini. Nakon kraceg vremena uhvatio sam je rukama za ledja, te podigao sa sica i premjestio je na sebe. Sada sam ja sjedio, a ona je bila gore. Nabila je cijeli moj kurac duboko u pickicu, te je polako mijesala u kukovima. Bio sam na samom rubu da svrsim, ali sam nekako uspio kontrolirati taj nagon. Mjesala je guzom sve jace. Iznenada mi je zabila svoje duge nokte u potiljak, stisnula me koljenima i procvilila......oooooo bozeeeeeeee ....tresla se u orgazmicnom grcu barem nekoliko minuta, cupajuci me za kosu i grebuci me po glavi i vratu. Kada se primirila premjestio sam je sa svog jos uvijek nabreklog kurca nazad na sic. Spustila je glavu u moje krilo i uzela karu u usta. Nije mi puno trebalo. Nakon par minuta moji su spermici spricnuli duboko u njeno grlo pri cemu je ona malo zastala ali nije ga prestala cuclati dok mi se skroz nije spustio i preso u stanje mirovanja.

Osjecao sam se izvrsno. Onako znojni i izmozdeni privili smo se jedan uz drugo i jos se neko vrijeme mazili. Zaspali smo.

Probudio sam se kad je pocelo svitati, nemalo ukocen na zadnjem sjedalu auta. Ona je i dalje spavala. Sunce pred izlazak lagano je osvjetljavalo njeno usnulo lice. Bila je preslatka. Mogao bih se naviknuti na ovu ribu, pomislio sam.

U tom sam trenutku shvatio da nemam pojma kako se zove. Zeljka, Maja, Goga ...bila su neka imena kojih sam se sjecao od sinoc, ali nisam bio siguran da li je i jedno od tih imena njeno.
Izmedju prednjih siceva stajala je njena torbica. S namjerom da na nekom dokumentu vidim kako se zove i ne ispadnem totalni kreten kad joj necu znati ime, otvorim torbicu i zavirim u nju (znam da je to grozno...ali tada mi se to cinilo logicnim). Medju hrpom zenskih stvari nasao sam i novcanik. U novcaniku sam nasao i osobnu. Zvala se je Antonija. To mi ime stvarno nista nije znacilo. Nisam siguran niti da mi ga je uopce rekla. U trenutku dok sam vracao osobnu u novcanik nesto me probode. Datum rodjenja 02.07.1986. Isuse!!!! Brzo sam vratio dokumente i novcanik na mjeso. Ona je i dalje spavala. U tom trenutku nikako nisam mogao izracunati koliko ima godina, ali znao sam da ima malo.....jako malo. Koliko? Racunao sam. Nepunih 18. O sranje, pa ona je stvarno jos prava klinka.
Osjecaji su mi bili izmjesani. Na trenutke sam se osjecao dobro, sto je i logicno nakon sto upecas i posevis ovako dobru ribu, a na trenutke me obuzimalo grizodusje sto sam upravo pokarao maloljetnu djevocicu. Razmisljao sam o tome. Ona je i dalje spavala.
Pa nisam je na nista prisiljavao, ona je to htjela i bilo nam je izvrsno. Nekako sam si uspio posloziti stvari u glavi. A definitivno nije izgledala bas toliko mlado.

Probudila se.
-Koliko je sati? Upitala je.
-Evo svice. Moramo se maknuti odavde.
-Joj, moram doma. Panicno je doviknula i pocela se oblaciti.

Obukao sam se i ja. Upalio auto i krenuo. Na pocetku smo se vozili bez rijeci. Nisam znao o cemu bi pricali. Rekla je da stanuje u Travnom. Kada smo se vec priblizili njenom kavartu rekao sam joj da sam se izvrsno proveo. I ja sam, mogli bi se naci na kavi koji dan, dodala je.
Moze. Nisam mogao izdrzati da ju ne pitam koliko ima godina. Sad cu dvadeset, lagala je.
Razmjenili smo brojeve mobitela. Poljubili se jos jednom i rastali.

Od tada sam od nje dobio desetak SMS poruka. Nisam odgovarao. Ne zanm sto da radim. Tako je seksi, a tako mlada. U porukama mi pise da me zeli i da je strasno napaljena na mene. Jucer mi je napisala i da je zaljubljena u mene i da stalno misli na mene.
I ja sam zaljubljiv tip ..sto da radim?


Post je objavljen 04.06.2004. u 16:38 sati.