Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luna

Marketing

Puppet Freakin' Show

Mood: šora me kreativnost, ou jea
Muzik: Cajke cvajtauzandundfia

Dragi moji, eto da vam se javim malo. Svima kojima se prošli post svidio – TENKJUVERIMAČ, pisan je srcem.. Svi koji ste se zabrinuli razvojem situacije poradi koje je taj post nastao – sve je u najboljem redu! Moje sunašce i ja poslušali smo nadasve mudrog Bobiku koji nam je poručio da se volimo.

Nisam se javljala neko vrijeme zbog nadasve glupog razloga. Pola vas će se vjerojatno valjat po podu od smijeha i gušit u suzama kad vam kažem zašto me nema... RADIM FAKIN LUTKE! One lutke, za kazališne predstave, koje su nabijene na štap, ili vise na končićima! Eto koje torture jedna buduća teta u vrtiću mora prolaziti da bi završila faks.. To mi nikad neće biti jasno, zašto ja, kao buduća teta, moram imati sposobnosti profesionalnog lutkara, i pjevati operne arije tako da mi i Bagarićka može zavidjeti, ili pak imati opsežnije znanje o filmovima, kadrovima i scenama čak i od Spilberga? Šta će mi to pobogu? Umjesto da nas uče mijenjat pelene, i što učiniti kad se dva limača pošibaju škarama za kolaž papir, oni nas tlače sa manje bitnim stvarima! Al jebi ga, šta se mora, mora se, a šta se mora nije teško... Tako i ja sad moram raditi lutke. Možda bi to čak bilo i zanimljivo da paralelo s tim ne moram učiti. A na što tek liči moja soba, heee.. Posvuda ima novinskog papira i vate u komadićima, pola tepiha je nepovratno uništeno smjesom brašna i vode, koje čak ima i po tastaturi, a miomirisi, majke ti mile, dim cigareta pomiješan sa isparavanjima tempera i bezbojnog laka! Brijem da ću postati đanki ovisan o snifanju boja i lakova!! I to sada, na kraju svih muka sa faksom, kada imam još samo 3 ispita do kraja! E jebi ga, mora čovjek kad – tad prolupat na tom faksu...

Ajmo malo o nečem pametnijem. Bliži se Valentinovo! Nije da mi je taj dan posebniji od svih ostalih dana, ali pošto volim ruže, veselim mu se. Sunce, jesi čuo, oću ružu!!! ;)))
Kak je to divno, kad mi je napokon prošao mjesec Siječanj pretrpan rođendanima, nakon što bih konačno mogla odahnuti i biti u plusu što se novčane situacije tiče, zajeb, Valentinovo, opet kupuj poklon! Al ajd, nema veze, zaslužio je, bit će od srca, pa mi nije žao para! Imam već neke ideje u svezi poklona, ali ipak, svaki prijedlog je dobrodošao, a i zanima me šta ćete vi pokloniti svojim boljim/gorim polovicama???
Kad smo već kod poklona, volite li dobivati/poklanjati stvarčice tipa parfemi, čokoladice, cuga? Ja osobno to baš i ne prakticiram (barem ne dragim ljudima), jer to mi je nekako, šta ja znam.. Ono, poklon se potroši/pojede/popije i ko da ništ nisi ni poklonio. Možda je to samo zato šta sam ja sentimentalna dušica, pa volim stvari koje traju, ostaju uspomena... U svakom slučaju, zaista me zanimaju vaše ideje za poklone.
I još nešta, šta je najromantičnije šta vam se ikada desilo, ili šta ste vi nekome napravili??
(Jel se vidi da me šora zaljubljenost? ;))) Ma neee)

Eto, toliko za sada od mene, idem se posvetiti svojim lutkama, jadne, osjećaju se zapostavljeno.

Pusa, čitamo se!



Post je objavljen 09.02.2005. u 00:40 sati.