Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

punch in the face...

16.11.2004.

Prekjučer sam se začitala u krevetu kada sam nakon 100 stranica Justine ili nedaće kreposti (Markiz de Sade) pogledala na sat bilo je već pola 2, još jedna pljuga na balkonu uz smrzavanje dok je vjetar šibao po meni (koji sam ja ovisnik) pa na spavanje. Trebala sam se dići oko 7, ali ipak sam odlučila još malo odspavati, pa sam se digla oko pol 9 spremila i otišla na faks. Tu je počelo nerviranje. Na mom faksu nitko ništa ne zna, kada su predavanja, kada seminari, oglasne ploče sadrže sve samo ne informacije koje ja trebam. Pitam kod tajnica, al one nemaju blage, preostalo mi je samo da odem na Gornji grad kako bih tamo iskušala sreću nabavljanja potrebnih mi informacija. Umrla po štengama, izgubila dah (kondicija je na nuli). Oglasna ploča i lista za seminar, a mene nema, kako zašto? Zbog čiste diskriminacije. Prošle godine iz tog predmeta su primali sve po abecednom redu, ali ove su promijenili su taktiku. Tako samo na uvodnom satu morali ispuniti papiriće i navesti opći prosjek ocjena, ocjene iz nekih predmeta, znanje jezika, predmete koji su nam ostali sa prijašnje godine, koju smo godinu pali i još neke gluposti, tako da sam ja zvisila. Nisam tako loš student, ja sam prosjek, sasvim obična zlatna sredina. Udarac u glavu, šta sad, polovica 11 mj. a ja nema drugi seminar, raspitam se malo od nekih cura, pa mi one predlože da dođem danas na jedan seminar i nekako namolim profu da me primi (evo me baš sam ga upisala juhuuu ). Da mi one nisu rekle kada i gdje ne bih znala ništa jer toga nema nigdje na oglasnim panoima, hvala cure.

Mrzim moj faks. Ima svoju internet stranicu al na njoj je većina podataka zastarjela, literatura koja je navedena više se ne koristi (dal moram reći da nam vodič naplaćuju nekih 70kn, gadovi, a prijavnice 5 kn, gadovi, gadovi…), zar je toliko teško staviti liste za ispite i informacije, vremena seminara, predavanja, ispita i ostale nama potrebne stvari na net, ionako imaju dva frajera koji po cijele dane vise u dvorani sa kompjuterima (igraju se i skidaju muziku) zar ne bi oni mogli odvojiti sat vremena da stave takve obavijesti na net.

Došla sam doma a tu me čekao još jedan udarac wright in the face, račun za telefon, koji je iznosio 12000kn!!! Navuko mi se neki dailer il koji vrag i natuko mi 700kn međunarodnog prometa, ma what the fuck!!! Buraz je bio ljut ko ris, (al ne toliko na mene jer postoji mogućnost da je i on kriv), a starci evo do navečer su me j… u zdrav mozak zbog toga, naravno ja sam kao najmlađi član obitelji dežurni krivac za apsolutno sve. Ko da meni nije užasan bad zbog toga, ko da se ja ne grizem zbog 700kn bačenih u vjetar. Kaj se oni uopće javljaju, buraz plaća telefonske račune i on tu ima glavnu riječ, zabranio mi Internet i točka, ja se ne bunim. Kad sam se spremala za spavanje čekala me još jedna bukvica, tema: moje učenje (tj. neučenje), stara je popizdila na mene, OK s pravom jer zaista ne učim koliko bi trebala… Ma za sve sam ja kriva, al ne volim da mi se to stalno nabija na nos jer se i ovako osjećam užasno.

I sad sjedim na faksu (moja buduća javljanja bit će od tuda do daljnjega- dok buraz ne nabavi antidailer i licenciran antivirusni program), idem učit u knjižnicu. Odlučila sam da ću tako cijeli tjedan (nakon što me stara ujutro opet pozvala na raport da kad ću doć da koji vrag idem na faks, a prije nisam išla i ostale glupost), jer mi se ne da gledat starce, tako je i bolje barem ću više učiti.


- 09:36 - Komentari (4) - Isprintaj - #
• ajme mene srećom zaobišao dailer *kuc u drvo* (unspeakable 16.11.2004. 12:53)
• u čovječe koma nebi volio da se nikom prihefta neki takav parazitski program. nego kolegice koji si to seminar upisala neki s četvrte? a to da je stara literatura i nikakav web sajt pa naravno jer su svi klasični krvopije koji žele samo iskamčit što više love od prijavnica do knjižnice a odnos prema studentima čista nula. čast iznimkama kao npr. prof. Omejec. :)) (ronin 16.11.2004. 23:23)
• Joj, znam ja kak je na pravu. išla sam ja dvije godine pa sam popizdila radi onih glupih umišljenih profesora i svih ostalih gluposti koje si sama nabrojala! (Zločesta 17.11.2004. 08:21)
• upisala MPP kod boučeka i pravo društva kod barbića... (Erato 17.11.2004. 09:33)


Post je objavljen 05.02.2005. u 00:35 sati.