Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

Sand In My Shoes

08.09.2004.

Još jedan katastrofalan dan. Buđenje u 7h, peglanje hlača, spremanje, vlak, Glavni kolodvor. Prva postaja moj faks, upisivanje seminara i izbornih, naravno gužva, čekanje cirka pol sata samo da bih dobila tri vijugave crte koje bi trebale označavati potpis. Druga stanica frendičin faks, opet stajanje oko 20min, već mi se lagano spava, leđa me ubijaju, moram pod hitno na jogu. Pa onda kava. I naravno dolazi ona jedna od onih, sređena kao za subotnji izlazak, full šminka, minjak, majčica, uf ne znam al ja jednostavno ne volim tu osobu. Nekako preživjela onaj small talk. Importane, naravno šoping, ajoj koja bol, koja agonija, mučenje. Naravno ja nisam ništa kupila. Frendica je, čudom meni se sviđa ono što je kupila, neke, kako da kažem, cipelo-tenisice-gležnjače. Povratak. Dućan u mom gradu opet si je kupila neku jaknicu koja je i meni zapela za oko, ali šta ću kad je brža u odluci od mene, ja zvisila zbog svoje neodlučnosti i sad ću morat prolazit kroz muke da nađem nešto takvo, ali opet ne takvo jer nema teoretske da si kupim istu ko i ona. Raspizdila sam se, hm, nema veze. Home sweet home, kuhanje ručka, nabrzaka, vožnja.
Jesam li spomenula kako me cijeli dan svrbio nos, kad sam sjela u auto prestao je, a ja sam vozila ko da mi je prvi put, koma, frajer će poludjet sa mnom. Kad sam se vratila imala sam neku strašnu želju da se čujem sa svojim tatom, bizarno, koliko god se svađali sada kad sam bila sva umorna, živčana, ljuta, tako jadna, htjela sam ga čuti da me umiri, unatoč našim svađama, ja sam još uvijek tatina kći. Umirio me, nasmijao me. Nazvala frendicu koja se bunila kaj je ne zovem. Eh kad sam bila tako bljak volje ovih dana nije mi se dalo s nikim pričati, nisam je zaboravila zbog toga, niti je prestala voljeti ili misliti na nju, ali jednostavno nije mi se dalo podići telefon i nazvati, ili pak napisati mail ili poruku. I sada sam tu za kompom, polako me povlači crna rupa, ne opirem se.


- 21:08 - Komentari (7) - Isprintaj - #
• Oprosti ludom i zbunjenom ali.... Dina? Lyncheva "Dune"? Zezas me? Qwisatz Haderach i Bene Geserit? (isilloth 08.09.2004. 23:44)
• Da ta Dina, gledala sam je kao klinka u malom kinu mog malog mjesta, bio je to pravi spektakl, super mi je film. (Erato 09.09.2004. 08:06)
• let yourself go...just let yourself go. naša vrsta se uvijek dočeka na noge:-) (tiniwiel 09.09.2004. 14:48)
• pricas glupisti i muljas sama sebe ( 09.09.2004. 19:58)
• a tiniwiel spada u jadnu vrstu ljudi i ne zna kaj bi sa sobom u životu ( 09.09.2004. 20:14)
• Mogao/la bi se i potpisati kad već tako oštro sudiš... (Erato 09.09.2004. 23:28)
• definitivno... joj i ja sam imao frku na faxu danas... fuj (melted 10.09.2004. 13:31)


Post je objavljen 05.02.2005. u 00:00 sati.