Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

Saturday night ....

13.06.2004.

Ubija me ovo današnje vrijeme, kiša fuj…, kako temperatura pada tako pada i moje raspoloženje i energija. Umorna sam ko pas, al ne mogu spavati da me ubiješ. Bila sam jučer vani. Našla sam se s frendicom na cugi u jednom bircu gdje sam naišla na svog bivšeg. Konobario je i stalno pogledavao u mene, ma ostali smo si frendovi, što je OK. Jednom sam se iz zajebancije dogovorila s njime za neki neobavezan sex, naravno on je to spomenuo dok sam ga srela. Ma neka, sex nikada nije na odmet, ko zna dali će do toga uopće doći jer kod njega ionako puno toga ostaje samo na riječima. Nakon te cuge išla sam se naći s drugom frendicom (s kojom sam zaružila malo).
Sjedila sam tako na stanici, čekajući vlak kad je pored mene sjeo neki tip od cirka 40 godina i počeo baljezgati. Nisam pretjerano obraćala pažnju na ono što priča dok nije počeo srat gluposti. Počeo je od toga kak sam mu lijepa, kak sam sexy, dal imam ugrađenu spiralu, kako bi mogla danas primiti 10 frajera da hoću, da bi on mene oženio i da bi ja uživala kad bi mu raširila noge i da se nikada ne bi odljepila od njega. Ma molim te koji je njemu k….Htjela sam mu odvalit šamarčinu, starome koji bi mi mogao bit tata, htjela sam mu opsovati sve žive. Al jebi ga nisam, baš sam pičkica, nego sam se digla i otišla rekavši mu da nije normalan. Ma bilo me strah nešto mu više reći, nikad se ne zna s takvim idiotima, tko zna kaj bi mi mogao napraviti. Iživcirao me totalno. Najgore je kaj takvih tipova ima sve više, pedofilčine glupe, kaj moraju naganjat mlade cure. Ne znam koja bi uopće pala na nekoga tko je star ko njezin tata? Ma zapravo ima i takvih, sponzoruše, al one padaju na pare i dobre aute i uopće ih nije briga kaj će leć u krevet sa smežuranim starcem. Gadi mi se sama pomisao da me grli neki starček, ma nisam pretjerano luda ni da me vlastita rodbina grli.
Dobro, našla sam se s drugom frendicom i malo smo si popile i tak… Došao je njen dečko, i onda su se tam ljubakali i to, muši staf. No nisam morala to trpjeti jako dugo jer je došao moj, hm kako da ga nazovem-povremeni brijač. I da onda sam se malo ljubila, samo malo, tek toliko da mi usne nešto rade, da ne atrofiraju. Sa njime sam se na kraju i svađala, provalio je kak je nama ženama lakše, kako bi cura trebala prva nazvati dečka i te neke spike. Joj kakve sam mu stvari sasula u facu, al ništa on je preko svega toga prošao i opet me grlio. Tko bi ga znao, kaj imam takav utjecaj na njega, da li ga tako vrtim oko malog prsta da mogu sve što hoću? Nisam mu se javila nekih mjesec dana, al on se ne ljuti. Rekao mi je dečko od moje frendice da ima neku curu (nisam u to sigurna) a ak ima onda ju je prevario. Baš sam teška bičura, tako manipulirati s nekim. Nisam baš nešto zadovoljna sa takvim mojim ponašanjem, al kad imaš podosta alkohola u krvi baš i ne razmišljaš racionalno. Ma nema veze, takav je život, ja nekoga zajebavam, netko je mene zajebavao i tako se sve vrti u krug.


- 16:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #
• haha... a ja nazvala današnji post "krugovi! ;-)) pa si ti misli... (colorblind 14.06.2004. 12:14)


Post je objavljen 04.02.2005. u 23:10 sati.