Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

ZASTARJELA TELEVIZIJA

06.06.2004.

Gledala sam neku emisiju na RTLu o 25 najpoželjnijih neženja . Ma molim vas lijepo snimke su stare godinu dana. Pa zar je naša zemlja, i televizija toliko zaostala da si možemo priuštiti samo takve stare snimke. To mi toliko ide na živce na našoj televiziji, izravne vijesti iz svijeta dobivamo jedino iz područja politike, a oni kratki isječci iz svijeta filma i glazbe su zapravo jadni. Ne postoji niti jedna emisija koja bi prenosila neka zanimljiva događanja, festivale, premijere, koncerte koji nisu stari 5 godina. Znam da mi nemamo televiziju čiji bi novinari mogli dobiti neke ekskluzivne intervjue, svjesna sam da je kupiti takve reportaže od drugih televizija skupo, ali zar nas onda moraju kao male budale filati sa starim snimkama. Kao da Hrvatska nema Internet i ne zna što se događa u svijetu, a televizija se pravi da smo priglupi. Stoga uopće se ne isplati gledati našu televiziju jer unaprijed znam što će prikazati kao vijesti iz svijeta filma i glazbe, znam više od njih jer surfam po netu, a oni to očito ne rade. Ma pogledajte i onaj Red Carpet, halo koji je to vrag? Baš mene zanima što su Saša, Tin i Keđo kupili u Italiji ili gdje već, ili što radi Škoro!!! Toliko se koncentriraju na našu «glamuroznu» estradu, nogometaše i «pametne» manekenke da mi se bljuje. Svi su očito toliko nesposobni da ne uspijevaju napraviti kvalitetnu emisiju koja bi prenosila friške vijesti iz svijeta i Hrvatske.
Ni naši časopisi nisu ništa bolji, ajde idu u korak sa onime što se događa, ali izbor fotografija je jadan (upotrebljavaju slike stare po nekoliko godina).
Sve u svemu, žalosno je kako televizija nejde u korak sa tehnološkim razvojem i interesima mladih kojima je ona postala zastarjela.


- 17:22 - Komentari (4) - Isprintaj - #
• kad kad zahvaljujem što imam previše posla i što imam tonu divixa koje nestignem pogledati, jer se nadam da neću paliti telku i živcirati se tuđom glupošću. Naravno ne uspjevam. P.s. šta nam treba reći Veliki Mastrubator na tvm situ? Samo fascinacija Dalijem kao kod meni lili ? (SadisticoShy 06.06.2004. 19:21)
• Koji ti je ovo vec blog? Pa skuzim ti stil pisanja na kilometre :) Ajde svaka cast odlican je blog....da sam zena ovako bi pisao :) (Caranx S. 06.06.2004. 22:20)
• Dali moja fascinacija potječe od moje mame. Poster Dalia The temptation of St Anthony koji je kupila kao gimnazijalka sada stoji na mome zidu. A ovo je moj prvi i jedini blog. (Erato 06.06.2004. 22:26)
• Da, St Antony je mrak i slonovi sa paukovim nogama, meni je nekako najbolji Tunafishing...iako je tesko naci kod Dalija bas naj naj bolje... (SadisticoShy 07.06.2004. 10:42)


Post je objavljen 04.02.2005. u 22:59 sati.