Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

novo jutro

kao prvo i prvo dobro jutro

moramo biti fini i pristojni kaj ne :)
ubija me ovo vrijeme, zakaj nemre biti 5 dana u komadu snijeg, pa onda pet dana u komadu sunce, nego mora se mijenjati svake dve minute, i onda mi doma govore da imam promjene raspolozenja ko trudnica, pa dovraga kak bi trebao biti u istom raspolozenju kada ovo vrijeme nece se drzati na miru. Onda kada sije sunce kao sada i jucer ujutro i tak, onda se dogovorim ici u grad pa do faksa i tako, i onda padne snijeg i nista od toga i kak da onda ne pizdim!? a tek kada se dogovoris za sanjkanje sljedeci dan, a ono opizdi sunce i 22 celzijevca i sav snjeg ode fino u kanalizaciju i otpadne vode, kak da onda ne pizdim!??? a najveci je problem da mi onda propadnu dogovori i moram ostati doma uciti!!!

da bar ima neka sprava, za ono upucavanje knjiga u glavu, ko u komp... pa makar i da traje samo jedan dan mrak samo da prodem ispit i da mi se doma skinu sa vrata.... ali stvarnost je jako okrutna stvar i moras se suociti sa time da bez muke nema nauke... a kaj ce ti nauka ako ti nije zabavnO???

nikako mi nije jasno, kako u hrvatskom skolstvu i viskom skolstvu, uspiju nesto sto ti je zabavno i sto volis radit i tako, pretvoriti u takvu muku, pa to nema nigdje samo knjiga i knjiga i strebaj, a kaj onda kada izades s faksa a di je prakticna primjena???? kaj bus radio sa nastrebanim knjigama u glavi kada to neznas primijeniti???

i kom bu se upoce vise dalo radtiti to sto si kao "mali" volio raditi i bio si pun entuzijazma za to, kada ti to hrvatsko skolstvo tako lijepo ubije, i usput ti zatrie svaku volju da to radis iz fore zato kaj ti se svida, a ne zato kaj moras i nemas kaj drugo??? i onda se svi cude kako u hrvatskoj nema poduzetnistva, kreativne volje?? pa naravno da nema kada je valjda jedini cilj hrvatskog skolstva da se streba, sto se vidi na tome koliko ljudi ide u opce gimnazije, di se ili nista ne radi ili se streba do bola, a nesto zivotno primijenivo nepostoji u hrvatskom skolstvu, ili je zastarjelo ili se streba bez ikakvog smisla i mogucnosti za primjenom....

idealan primjer je staro grcki u jezicno gimnaziji koji ce ti isus jezik koji vjerovatno znaju samo trenutni polaznici te gimnazije na cijelom svijetu???? to je toliko vazno, za republiku hrvatsku i njen razvoj da sacica gimnazijalaca zna staro grcki, pa se umjesto toga posto je jezicna gimnazija nemoze uvesti buisness english ili neznam jebeni kineski kad ih vec toliko ima u hrvatskoj, a kineski ce ovako i onako biti za pet godina svijetski jezik koji prica 1/5 svjetskog pucanstva i glavni jezik azije uz japanski, a znamo koliko je azija ekonomski jaka!!


ma jebiga samo frustracije zbog ispita, uobicajeno

Post je objavljen 02.02.2005. u 11:27 sati.