Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/patre

Marketing

utorak, 25.01.2005.
Sinoc sam gledala dokumentarac o estetskoj kirurgiji.U posljednje vrijeme puno je takvih dokumentaraca i ono sto prikazuju cesto puta stvori mi los osjecaj u ustima .Onaj neki slankasti koji nadrazuje zeludac pred bljuvanje.
Naime radnja dokumentarca se odvijala u L.A ,a likovi su bili razliciti.Bila je jedna gospoja od prije koja je smanjila zeludac i nakon godine dana olaksala jednu 90 kg,pa je opet morala reducirati visak koze koji je visio sa svih strana .Taj estetski zahvat sam donekle i razumijela sve dok je nisu popunili i poprsje i po njenoj zelji je trebalo biti duplo D. Gospodja je poslije je izgledala OK i pohvalila se da je nasla bogatog momka .I njega su pokazali na TV . Bio je masan do bola.
Nakon toga su prikazali mamu i kcer.Mama je vec imala do sada 49 estetskih zahvata i kcer je nagovarala na operaciju nosa.Nos je bio skroz u redu ,ali eto njoj nije. Mami su pred ocima nas gledatelja popunili plasticne djelove lica Botoxom.Lice joj je bilo nekako neopisivo .Nekako ne znam ,nisam razumila sta se iz toga lica moze procitati.Pokazala je svoju sliku prije svih tih operacija ,pa se dalo zakljuciti da je mama nekad bila lijepa.I sama je to priznala ,ali rekla je da podrzava estetsku kirurgiju i da se osijeca bolje nakon svakog zahvata,te da je do sada vec bila 6 puta udavana.Kcerki su za to vrijeme sredili nos,a ja nisam primjetila razliku.No to je samo pocetak u njenom svijetu skalpela.
Bilo je to slicnih slucajeva gdje su majke nagovarale svoje kcerke na takve zahvate. Cak su prikazali i jednog tipa kojem su produzili njegovu malenkost.Kirurg je ponosno izjavio da je do sada imao 40 000 istih zahvata.
Iako se zove estetska kirugija ,po onome sto su prikazivali izgleda sasvim nestetski.Pravi mesari.Struzu ,bodu sjeku sve za ljepotu,a ponekad i ne . Jos mi nije jasno zasto su svi ti likovi odlucili biti na TV. Ljepota ili ne ,estetska kirurgija je svakako postala statusnih simbol onih ciji su dzepovi dublji.
Nakon emisije moji su kompleksi nekako izgubili na tezini ,barem do ovog jutra .Mozda bih htijela malo uza stopala pa da i ja mogu nositi lipe cipelice ,ali takvog kirurga jos majka ne rodi.
Do popodneva bi se dalo jos toga naci ,ali moje je pa neka stoji ,a kome smeta neka okrene glavu.E tako lipo!


- 17:34 - Komentari (7) - Isprintaj - #
Lipo si to prepričala pa ću i ja zadovoljnija ići leći,a da ti bude lakše na -35,u Zd paaada sniiijeg!Toplo se nadam da će se otopiti (zmany 25.01.2005. 20:18)

hej dugootocanko :-) da te pitan koliko ti je maloj jer ja moga mangupa od 14kg jos nosam u marami (more~snova 25.01.2005. 21:03)

Brrrr, zamisli ti taj mentalni sklop muškaraca koji daju operirati svoju malenkost! Jebate, a što ako operacija ne uspije? Brrrr... Što se ostalih estetskih operacija tiče, one koje su neophodne npr. uklanjanje velikih ožiljaka i sl. podržavam, ostalo ne! Ka ono, nos mi je malo kriv, nije baš kao u neke starlete, pa da ga dam operirat? Ma da ne bih! (beštijica 25.01.2005. 21:59)

Dobra si kad ga mozes nositi jer i na slikama. sam vidila da je bokun mladica. Kad sam bila na zadnjem pregledu sa malom imala je 7 imala je skoro 10 kg .Sad mogu pogadjati da ima priko 10 .Navrsila je 8 miseci 17.sijecnja.Dobroga je apetita.Iako mi se svidjaju ja ne znam da li se dica u maramama ovdi smiju nositi ,jer ovdi je sta se dice tice zakon strava .Gledaju svaku stvar ,pogotovo u zadnje vrime.Moracu jednom i o tome stagod napisati. (Patre 25.01.2005. 23:28)

prestrašno, ne mogu shvatiti te toliko iskompleksirane ljude, ma užas, mogla bih danima pisati o tome, ali nema smisla, sve se svodi na to da je problem u glavi:( (demjan 26.01.2005. 18:53)

Važno mi je da nisam bolesna a za sve drugo ebemeseživo!!! Pozdravček:) (Kišobran 27.01.2005. 14:42)

Off topic: a di ti se braco zagubija? Ni a, ni b, ni mu od njega... ;) (beštijica 27.01.2005. 15:59)



Post je objavljen 02.02.2005. u 04:15 sati.