Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

O ženskim guzama, mentalnom sklopu, i evoluciji

Na slici je guza već nadaleko poznata internet naciji. Radi se o famoznoj Melanie koja je u nekoliko dana iz potpune anonimnosti postala poznatija od Michelle Louis DeLon.

Trenutno me ne zanima slučaj “Melanie” nego sam se htio osvrnuti na taj efekt ženske guze na muški rod. Čini mi se nemoguće u kolikoj mjeri taj muški instinkt, nagon, primitivizam, ili kako god hoćete, izleti na površinu kada se ispred njegovih očiju prošeta dobra guza. Da se razumjemo, ovdje iznosim moje osobne mišljenje i iskustva, a generaliziram iz razloga da se zavaram i smanjim taj osjećaj ugroženosti o kojem se toliko priča. Dali sam ugrožen? Jesam. To nije tajna. Nije da nisam dugo ništa pomirisao, i to nema veze sa time, jer se tako osjećam i 15 minuta nakon seksa:) Nema muškaraca koji nije “ugrožen”. Tko god vam tvrdio suprotno, ili je derpe, ili... ili je derpe:)

Cure dajte se malo relaksirjte. Zašto smo primitivni majmuni ako želimo seks? Pa vaše guze izgledaju tako kako izgledaju da bi privukle muškarce, a ne zato jer su takve na naslovnicama Cosmopolitana.

I još jedna stvar, ako imate stvarno dobru guzu, ali ono, dobru kao Melanie, jedini način da razgovarate sa muškarcem koji je potpuno “pri sebi”, i nema “skrivenih namjera” sa vama, je da odselite na Aljasku, spojite se online, i na putem chata mu date do znaja da se nikad više nećete vratiti.
...ili da ste trudne:)))

Cure, no disrespect. I still love you all:)

I baj d vej, ona Michelle Louis DeLon sa početka teksta, je izmišlljeni lik jer mi nije niti jedna druga pala na pamet u tom trenutku za usporedbu, a usporedbe izgledaju dosta efektno u pisanom obliku:)


Post je objavljen 13.01.2005. u 13:34 sati.