Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missunderstood

Marketing

O mojima

Eeeeeeeeeeej! Evo mene! Sretan Božić svima kojima nisam čestitala. Nisam bila kod kuće sto godina (tak mi se čini), pa nisam imala pristup svom dragom kompu, i tak nisam pisala ništ.. ma uglavnom.
Bila ja sa svojima na prvi dan Božića kod babe na večeri, ko svake godine. I znate ono što svi kažu kako mrze obiteljska skupljanja i ta sranja, i ja sam to mislila. Onda se kao morate pretvarati. I još ako u obitelji imate finih ljudi, pa morate pazit kak jedete, pričate, dišete, prdite i sve, onda je to sve sjebano. ALI, moja femili je tako odlična!
Skontala sam kako ih sve obožavam! I znate, bilo je super! Vald najbolji obiteljski Božić koji sam ikad proslavila! A u mojoj familiji svi prosti ljudi, moš se smijat, plakat, derat (to najviše, jer niko ne priča normalno…svi su turbo glasni! a ja sam prvak u tome…) i sve okej!
Svi, ama baš svi su totalni zajebanti, još je samo jedan stric falio… al onda bi tek bila pišarija! I baš je bilo lijepo! Svi ti kažu što misle, niko ne drži ništa u sebi, oseravaju jedni druge i sve je normalno, niko se ne duri. Joj ma super je bilo! Uglavnom, tetka mi bila popizdila do kurca! Piiiiii!! Zajebavala me cjelu večer, ja sam bila glavni lik njenih prosera. Al je popizdila! Večer prije ju je djed napio, pa je vald utjecaj alkohola djelovao i poslije 20-ak sati… a i nju teško napit.. jedno, dva pivceka i gotova je! A većina u obitelji je, kak sam već rekla, totalno spaljena, pa alkohol je često suvišan da bi se popizdilo! Ajooj… eto, dosta o mojim najbližima i onima malo daljima…

Priprema za Novu me izluđuje! Moj najdraži lega je sredio prostor, da bi ja danas čula kak tu nema ni grijanje ni vode!!! Pa ej?!?! I zovem ja njega. «pa jel ima tamo grijanje?» a on «pa ima, vidio sam radijator» ??? Okej ajd muško je, pa ne shvaća da pojam radijator ne znači i osigurano grijanje… ajd «a voda?» ensvr «pa ima WC» aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! PA IMA WC NARAVNO, ALI VODA?? VODA? «Aha.. pa vald ima..» uf… jebeš ti to kad muški samo organiziraju!
I eto sad… sutra idemo mi tamo da vidimo šta je to, zapravo, i da sredimo sve za petak. Al ništa čudno ako ostanem sama uz TV i gomilu svega za jest. Ni ne ide mi se baš. Prije mi je bilo bolesno ostat sama ak mogu ić sa svima, al sad mi se baš ne da… i mogu zamislit prepiranje oko glazbe.. he he ima svega tu… skoro svatko u društvu sluša nešt drugo… od narodnjaka, do repa, rocka i svega drugoga… a joooj..
Aj a di ćete vi za novu?


Post je objavljen 27.12.2004. u 20:07 sati.