Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miomaocetung

Marketing

Malo bijologije drugi puta

Dakle, osim što proučavam znanstvenu fantaziju, još uvijek sam i znanstvenik. Iako, malo sam prekinuo izučavanje "Stimulating the exposed brain with electrodes", zbog... a oduzeli mi knjigu. Dobro, istina da sam bio dovukao neke žice u njihovu sobu, al ništa nisam mislio, časna riječ!!!
Onda sam i dalje proučavao ostala živa bića, ne bih li otkrio tko bi mi mogao biti vjeran sljedbenik.
Pa ajmo redom.

Žirafa: ljudi stalno tvrde da je čovjek najviši oblik života, a ona je dokaz da lažu! Razmišljao sam kako bih žirafu priklonio sebi, al sam skužio da bih mogao imati problema ako bi dobila upalu grla. Jasno vam je da bi u njezinom slučaju to bila metrička bolest. A ako bi joj trebalo pregledat grlo, umjesto one žličice što doktori guraju, morao bih uzeti veslo. Tako da sam odustao od žirafe.

Muha: čitao sam o nekim Ce Ce muhama koje kad ugrizu čovjeka izazivaju spavanje. Onda sam pomislio da bi bilo dobro da izmislim De De muhu koja bi izazivala trajnu nesanicu. Čovjek kojeg bi ugrizle obje muhe, ostao bi normalan... bar što se tiče sna.

Ajkula: dok su male, ajkule su dvonošci. Tj, privremeno se zadovoljavaju nogama jednog plivača ili brodolomca na dan. Da bi u pubertetu postale četveronošci, itd. Kad odu u penziju, obično statiranjem na filmu pokušavaju užicati protezu koja im je kao ispala kad im je netko slučajno gurnuo bocu s kisikom u zube... il električni kabl... il neki eksploziv.

... u slijedećem broju: Zašto je Lav najveći folirant na svijetu? Istina o postojanju majmuna.


Post je objavljen 22.12.2004. u 13:25 sati.