Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

UPOZNAJTE... i NAJAVA!!!

Danas u rubrici upoznajte imate priliku upoznati jednog od najdarovitijih hrvatskih podjebanata Davora Miličevića (mene) i momka koji već sad zgrće pare a nema curu ili nešto slično - tralalalalla - sezam - robi - Robertoooooo Posaveeeeec!!! (pljesak publike u pozadini).
dakle... počinjem sa kolegom... koji od ovog trena nije tralalallalalalla nego ROBI!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
kao što vidite iz slike robi je jedan zaljubljenik u glazbu. jaran je sluša čak i pod knjigovoctvom. ah mali je luud njegova je česta uzrečica. voli sve a ne voli ništa. jedva čeka petke subote nedjelje i blagdane. ne zato sto ne voli školu nego zato što je vezan za jedno prazničko piće a to je - BAVARIA. nije da voli popit nego dotuče ga škola jadnik. a šta će? ko se poistovjećuje sa njim. ah... a kakve provale tek ima... joooj... samo da se prisjetim jedne... ahm... idemo dalje... kao što u uvodu stoji jaro već zgrće lovu a nema curu. hm... što o tome reći. sad bi vam stavio link na njegov PEJĐ al nešto zajebavaju linkovi pa ću samo napisat www.gsm-java.com iiiideš. šta tamo sve ima... od igle do lokomotive. fakat ono e. i tako... roberto je jako miljen i sportski građen. to može potvrditi slika pretprošlog posta a i ima dobar mobitel. LJESTVICA NAJ STVARI: 1. naj kolač: krofna, 2. naj trgovina: Rep(L)ay (riplej za nenačitane), 3. naj klub: arsenal (hahaha, šala... manchester united [pravi freak]), 4. naj igrač: nekad rooney nekad ruud, naj frend: gale (brat) hahaha... dosta o duga. haha.

sad ja...
ovo sam ja prije 2 godine...
Ja DAVOR "dado" MILIČEVIĆ sam također friik za mjuzu. čak imam i svoj album koji se zove "Jabuka ne pada daleko od stabla, osim ako ju prije toga ne ubereš" - nema smisla al ko ga jebe, ni kifla nema kičmu pa eto. teško je pisati o sebi: fakat teško al da počmem: visok sam ko kad naslažeš 193 lego kockice veličine od jednog cm u visinu. ko nije skužio nek se upuca magnumom. o težini neću. nisam debel tek tolko. znam provalit da sve svi smiju čak nas 5. da da. a ostalu trojicu ćete upoznati naknadno. napoleona znate, neću više o sebi.
u komentarima napišite (vi koji me znate kakav sam). PEACE OUT!


Post je objavljen 16.12.2004. u 20:30 sati.