Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fiona

Marketing

Ma, nevjerojatno!

Evo me opet! Javljam se s puno novih vijesti!

13. prosinca, na Sv. Luciju, dobila sam svoj cetvrti zub! Nije li to velika vijest?

Pazite dalje... Odgajam mamu i igram se s njom! E, ne biste vjerovali koliko tim odraslima treba stalne paznje, ma grozno! Uopce mi ne ostane vremena za mene. Osim toga, mama prica nekim cudnim jezikom i jako mi je tesko skuzit kaj zapravo hoce. Ali zato sam otkrila njezinu omiljenu igru: sjedimo zajedno na krevetu, ja si stavim pelenicu preko lica i mama iskreno misli da me nema, pa zaprepastenim ili prestrasenim glasom kaze di je beba? nema bebe! Ja se bojim da se ne rasplace, pa brzo spustim pelenicu i nasmijem joj se. Mama se tada, vidno olaksana, takodjer nasmije i kaze tu je beba! Pa, nemrem vjerovat da uvijek padne na istu foru!

Kaj da vam jos velim... Tu kod nas je jako hladno, pa me mama i tata skroz ubundaju kad se idemo setati. Imam jako lijepi tamnoplavi kaputic s kapuljacom ispod koje mi stave rozu kapu na prugice. Imam i rozi skafander. Malo nosim kaput, a malo skafander. I onda me jos strpaju u vrecu, koja je stavljena u kolica. Ja se u prvi tren bunim, jer mi spreme rukice, pa ne mogu hvatati igracke, ali kad vidim kak' se mama i tata smrzavaju, drago mi je da imam svoju vrecu i sva se ususkam u nju. Samo mi se vide rumeni obrascici.

Pocela sam jesti prave ruckove i vecere. Mmmmmm... Vec sam vam rekla da volim klopu i da sam tu ljubav naslijedila od roditelja, no nije zgorega ponoviti.

I, kad sam vec pocela sa zubicima, da s njima za danas i zavrsim: mama tvrdi da mi je danas izbio moj peti zubic, dvojka gore desno. Tata ga nije uspio vidjeti, a nisam ni ja, jer se nisam uspjela pogledati u ogledalo. A da me svrbi, svrbi. Ako jos nije skroz vani, bit ce skoro.

A sad idem, kasno je. Pa-pa!

Post je objavljen 15.12.2004. u 23:31 sati.