Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miomaocetung

Marketing

Jesam vam falio?

Ehej ljudi i ostale životinje!!!
Vaš najdraži ljubimac opet jaše. Zapravo, ne jašem jer mrzim konje, a mrzim i pretjerano kretanje, pa je moja prijašnja izjava malo glupa, al ovo sad je još gluplje da povratak započnem nekim filozofiranjem.
Dakle, osim što su me izbacili s cool liste, ništa se dobrog nije dogodilo... ovaj lošeg... a ni dobrog... hm...

Zašto me nije bilo? To baš i nije jednostavno za objasniti. Ili ipak je. Dobio sam zabranu približavanja kompjuteru. A glupost!!! Ostavili su me samog dva dana i napunili mi zdjelicu mačje hrane. Kažu, mora mi trajati dva dana. Jesu oni normalni???!!!! Pa to pojedem umjesto kokica dok gledam film. Onda su se naljutili jer sam online dostavom naručio 27 pizza. ŠTA??? Zar je to puno??? A možda bi i te pizze tolerirali da me nisu optužili da sam nazivao dostavljače i raspitivao se koliko love nose sa sobom.
Dobro jesam, al zar nitko nije čuo izjavu: "radoznalost je ubila ma...." ... hm... nije dobar primjer.

Znam da vas zanima stanje moje špijunske misije Medo-Mjaulder. Kao prvo: MEDO JE IZDAJICA!!!
Al, psssst, ja vam to nisam rekao. :)
Inače, Medu upravo traže horde razgaljenih Rotvajlera jer im je navodno izdao rasu i pokazao se kao obična pseća maza, što je kod njih uvreda časti.
Medo iliti Bigi je pobjegao s Anom. Ana zapravo nije trebala biti izabrana za ispadanje taj put, već Antonija zbog koje, kažu, kuća previše zaudara na mokraću. Hm... al oni to više ni ne osjete, asimilirali su se. A zamislite kako je bilo mojim špijunima sa super njuhom?
Uglavnom, Bigi to više nije mogao trpiti, pogotovo jer je kuća još više zaudarala zahvaljujući njemu!!! Poremetio je program u Aninoj glavi i ona je postala nepodnošljiva udavača s konstantnim pms-om. Tko je ne bi izbacio?
I tako je Bigi (Medo) zbrisao u sigurnost i svjež zrak.
Mjaulder je ostao i dalje, al on je poznat kao mazohist. Navodno će na kraju otić kod Valentine. Nisam ni znao da voli sado-mazo.

p.s. Jesam vam napomenuo da je Ana robot? (Jedino robot može ići iz takve krajnosti u krajnost.) :)


Post je objavljen 14.12.2004. u 01:23 sati.