Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diiiiiiinoooooo

Marketing

Ja.

Ne znam što se je polomilo.Vani je bio gust dim,čulo se zavijanje sirena.Trčao sam kroz kaos i spoticao se u nešto mekano.Nisam se osvrtao.Mrak je gutao prizore.Semafor je svijetlio svim bojama.Ležala je na cesti.Odlučio sam se za nju,jer nitko nije obraćao pažnju.Imala je večernju haljinu i salonke.U ruci je čvrsto držala torbicu.Odnio sam je u stan i polegnuo.Spavala je dok sam je presvlačio i prao.Nije ispuštala torbicu.Vani je bilo hladno.Netko je zalupio vratima.
Probudio sam se.Ona je bila na meni i vrtjela je kukovima.Grudi su joj bile preplanule.Stavila mi je bradavicu u usta.Upijala je mene i ja nju.Noć je trajala dugo.Svjetla se nisu vidjela.I dalje je imala torbicu u ruci.Bila je vrela.Vani se čula limena glazba.Nisam mogao odlučiti za svadbeni ili posmrtni marš.Opet je netko zalupio vratima.
Otvorio sam oči ona je odlazila.Bila je iz drugog naroda,ostavila je čudan miris na krevetu.Nisam osjetio strah.Znao sam što nije istina.Opet tresak vratima.
Ležao sam u svom krevetu.Nešto me je žuljalo ispod jastuka.Torbica.Otvorio sam je.Cigarete i ogledalo.Zapalio sam jednu i pogledao se.Bio sam blizu.

Post je objavljen 14.12.2004. u 09:41 sati.