Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junke

Marketing

Pokusaj odgovora...

Lutak je bio od krvi i mesa,samo je njegovo srce funkcionisalo po jedinstvenom lutkarskom mehanizmu,s rupom u predelu desne pretkomore.Kroz rupu mogao je osetiti kako se stropostava bol,tupo odjekujuci dopirao je do njegovog zeluca koji bi ga svario i pretvarao u samocu.A nje se plasio i od nje bezao kao od drveca dok grmi.
Otac tog lutka nikada nije opazio od kakvog je materijala sacinjeno njegovo srce.Njegovi samari bili su vreli poput letnjeg pljuska,a ukoceni strah od cudljivog oca gomilao je u sebi godinama.U tome su ga sustigla prva pijanstva,dim trave u plucima malo kasnije u tudjem stanu,s nekim ljudima iscerenih usana koji su, bez ikakvog umora,pricali price o istim gadostima,samo se garnitura ljudi koji su ih zanimali menjala s vremena na vreme.Tu se Lutak zaustavio u svom neprekidnom begu i jezik premazao svim vrstama otrova i poceo njime da lize druge ljude,prljajuci ih svojom otrovnom pluvackom.
Pljujuci njih,sebe je zaboravljao.Ponekad,onako pijan i naduvan prisecao se i pisao pesme.Pisao ih je brzo,u jednom dahu,sve dok ga ne bi zapljusnula praznina.
Lutak je mislio da ima ogromnu manu,bolelo ga je to.Zaljubljivao se uvek u pogresne devojke koje su bile toliko hladne,nezainteresovane,obicne ili zbunjene,da nisu ni pokusale da na dlanu drze njegovo srce.Svima njima nadenuo je jedno te isto
ime-kurva.A devojke koje nije voleo,s nasilnom brutalnoscu gurao je u svoj krevet,izivljavao se i svadjao s njima do besvesti.
Onda je jednoga dana Lutak povukao svoju prvu crtu heroina.
Pobegao je od svih.Na pusto ostrvo sasvim sam i samo je dobar heroin mogao da ga dovoljno otupi da se smeje.Trajalo je to...
A,onda se Lutak vratio.
Lutak je ziv i zdrav!
Jos uvek voli Portishead,Massiv Atack,Pati Smith,Leonard Kohena i normalno EKV.Voli ih zato,jer su mu pravili drustvo na pustom ostrvu:)Au,zamalo da zaboravim Kobejna,a zbog njega je hteo da se ubije.
Pozdrav.

Post je objavljen 13.12.2004. u 17:20 sati.