Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khedive

Marketing

Zatvorite oći i mrak će doći

novinarima i inima....

Mala nota novinarima i tv-kućama!

Ana Junk jednostrano odbija bilo kakvu vrstu «slave» tj. nemojte niti pomišljati da me zovete i nudite neke pare da vam se uvlacim u dupe i govorim o svojoj prošlosti. Ja sam bloggerica a ne Severina, prema tome novinari svih novina, svih tv-postaja, ne zanimate me i nadam se da neću niti ja zanimati vas, jer sve je ovo isključivo radi mene same, kao što sam već objasnila. Ne namjeravam otkrivati svoj identitet, ni pod koju cijenu, a niti je namjera bloga bila popularnost izvan granica bloga!
Gosp. Dario, koliko se sjećam rečeno mi je da ako će nešto ići u novine da ću za to dobiti neki minimalac od kojih petsto kuna..a od toga vidim ništa, pojeo vuk magare. Svi ste vi hulje! I jebite se. Izbrisala sam cijelu Anu Junk, jer je niste niti zavrijedili na svom blogu! Zbogom!
P.S. Vi da zarađujete na mojoj priči, a ja ću za Novu Godinu blejat u zid bez pljugi,ma da… :P

izvor: Dnevnik Ane Junk

Eto, sloboda govora. Potrebno je prestat kupovat novine i ina sranja. Prvo kad uzmeš novine trebaš istrest krv i govna da bi ih se moglo čitat. Žao mi je osobe koja je iza pseudonima Ana Junk. Bile njezine priče istina ili ne pokazivale su lice Hrvatske koje nitko ne želi vidjeti. Pa nije ponos na prodaju, a borba protiv moralne dekadencije u društvu se ne vodi preko leđa pojedinaca već sustavnim kažnjavanjem devijacije od Ustava, zakona i propisa. U RH ne postoji "osobna odgovornost". Barem ne u medijima i državnoj službi. Novinari i državni službenici, od najnižeg činovnika na više, su svete krave kod nas. Najbolje bi bilo, za sve nas, da ih pošaljemo u Indiju. Stočnim vagonima.

Post je objavljen 10.12.2004. u 16:07 sati.