Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delfina

Marketing

KAKO MOŽETE UČINITI OVAKVO NEŠTO??????????????????????

Ako mi nešto može dignuti tlak u nebesa onda je to sigurno OVO:


Isprebijao ga željeznom šipkom i izbo vilama


ZAGREB - Zagrebačka policija kazneno će prijaviti 66-godišnjaka zbog mučenja svoga psa, kojega je sat vremena tukao željeznom šipkom, a potom ga vilama ubo u nos, nakon čega je policajac hicem iz pištolja ubio psa kako bi mu skratio muke.

Policiji je u subotu oko 11.30 19-godišnjak javio da njegov susjed tuče psa u dvorištu kuće na Peščenici.

Policajci su po dolasku utvrdili da je 66-godišnjak željeznom šipkom dužine oko pola metra oko sat vremena udarao svoga psa mješanca po glavi i tijelu jer mu, kako je rekao, 'nije bio dobar'.

Nakon što je psa premlatio šipkom, mučitelj ga je još vilama ubo u nos. Pas se potom jedva dovukao u susjedno dvorište.

Jedan od policajaca je u razgovoru s 19-godišnjakom, koji je prijavio mučenje životinje, a inače je veterinarske struke, utvrdio da je pas smrtno ozlijeđen i da mu, s obzirom na teške ozljede glave, nema spasa. Kako bi skratio muke jadnoj životinji, policajac je hicem iz pištolja usmrtio psa, a vlasnik ga je potom zakopao na svojoj livadi iza kuće.

U zagrebačkoj policiji kažu da će protiv 66-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog mučenja životinje. Za to je kazneno djelo predviđena novčana kazna do 150 dnevnih dohodaka ili šest mjeseci zatvora.




Prokleta stoko isfrustrirana!!! Degenerični primitivni gade!!!! Dajte mi još samo njegovo ime da ga javno obznanim gdjegod stignem. Pa, to je govno od čovjeka!! Da krepava na cesti ne bih ga ni pogledala.
Njega treba kazniti i novčano i zatvorom, tako da zapamti to za čitav život a nakon toga ga prebiti istom tom šipkom.


Post je objavljen 06.12.2004. u 14:00 sati.