Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osmijeh

Marketing

Božićni vilenjaci

HUMANITARNA AKCIJA „BOŽIĆNI VILENJACI“

Udruga „Darujmo osmijeh“ povodom Međunarodnog dana Volontera 05.prosinca 2004. pokrenula je akciju humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja sredstava za nabavu božićnih darova za štićenike Dječjeg doma „Laduč“ i Centra za rehabilitaciju „Stančić“.

Udruga je u suradnji s Gradom Zagrebom dobila na korištenje na dan 05.12.2004. prostor na Cvijetnom trgu u Zagrebu u veličini od 32 m2 na kojem će postaviti šator sa štandovima, na kojima će se uz razne sadržaje tijekom cijelog dana građani moći upoznati s programom i djelovanjem udruge, donijeti igračke i slične darove, kupiti prigodne proizvode naših sponzora po povoljnim cijenama, ubaciti poneku kunu u našu škrabljicu, učlaniti se u udrugu, te dobiti sve potrebne informacije kako se uključiti u rad udruge.

Ova akcija traje zaključno do 18.12.2004. godine i obuhvatiti će zbog relativno kratkog trajanja akcije samo grad Zagreb.

Ovim putem željeli bismo upoznati javnost s ciljem Humanitarne akcije „Božićni vilenjaci“, te ujedno pozvati sve ljude dobre volje na sudjelovanje, kako individualnim uplatama na račun Akcije, tako i donacijama stvari i igračaka koje će biti darovane djeci.

Igračke, knjige, slikovnice i ostali uporabni predmeti sakupljati će se prema rasporedu i na lokacijama o kojima će se građani moći informirati na štandu 05.12.2004. ukoliko nisu na sam dan akcije u mogućnosti donijeti ih na sam štand. Prikupljanje igračaka prestaje zaključno s 15.12.2004.

Ujedno ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje, koji nam žele pripomoći svojim znanjem i radom kao volonteri, da kontaktiraju Udrugu, gdje će moći dobiti iscrpne informacije gdje i kako mogu sudjelovati u akciji.

Udruga „Darujmo osmijeh“ ujedno poziva sve građane i tvrtke koji su spremni pomoći u radu, da se jave na telefonske brojeve Udruge. Tamo će dobiti sve informacije o Udruzi, njezinim članovima, načinu sudjelovanja, budućim projektima te svemu ostalome što ih zanima.


Kontakt osobe:

Jadranka Barišić -predsjednica udruge

091/534-82-78

Tomislav Fabrični - tajnik

091/610-04-65



VIDIMO SE U NEDJELJU :o))))

Post je objavljen 01.12.2004. u 21:39 sati.