Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/missunderstood

Marketing

Sjebanus osjećajus

Osjećam se ko govno! Najradije bih prespavala tjedan koji slijedi. Nisam ništa učila, ništa, apsolutno ništa! A trebala sam učit latinski, imam test u utorak, sutra pita uredsko, u srijedu pita povijest, za utorak moram napisat neku jadnu Petrarkističku pjesmu o nekoj ljubavi šta ti ja znam, u četvrtak imam suze sina razmetnog, a u petak pišem psihologiju i etiku. E da zaboravila sam gospodarstvo, moram komad ispravit. A ja blaaaaaage veze nemam! Mrzim sve! Isuse, i informatiku pišem u petak! Neeeee!!!!
Menga mi kasni već nekoliko dana, glava me boli, sve je u kurcu! Još kad sutra dođem u školu, pa me opet dočeka plač cure koju je ostavio dečko (aaaaaaaaa užas!! Ta je plakala cjeli dan u petak!) i joža koji pušta miomirise, i šepava krava koja sam sere sebi u bradu, i prof koji se kurči a zapravo je malo priglup, i ljudi koji vode naporne intelektualne razgovore, i oni koji ne misle ništa… jebote, pa sve me živcira! Mislim da u ovom trenu ne postoji nitko ko mi nije preko glave! Evo i stari sad zajebava, on bi za komp.. aha, moš mislit… Ja bi sladoleda!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de nek mi neko napiše neki vic da me malo oraspoloži! Pliz!

Uglavnom, Dinamo je pobijedio, naravno. I Janica nam je u vodstvu, pa eto bar nešto dobro. E da znate da je danas prva nedjelja došašća (jel se to piše velikim?) doro, ajd prva je nedjelja Došašća, još malo pa Božić!! Jeee!! E a još nem pojma di ću slavit novu, nikad si ne organiziramo na vrijeme. Jebeš!
Jučer mi se lega napio ko stoka, kesarile smo se cjelo vrijeme uz njega. Ko fol trebale mi njega pratit kući, a već bilo 11 i 50, za deset min trebale smo bit kod kuće. I nije nam dao da ga pratimo, neg je on nas! Kao da se otrijezni putem! A budale… Pleso nam je njegov havajski ples, na koji ga uvijek nagovorimo kad je pijan, i onda trese guzicom onaki jadan, jedva na nogama. A to smo ga naučile na prvom maju kad se ubio ko majka. Joj, ubit će nas kad nas vidi. (ak se sjeti svega). E, al legenda je! Obožavam ga! Aj odo sad ubijat dosadu, i ne učiti. Ne, odo ja gledat talijane, u kolko igraju?

Ma, uglavnom… uživajte!
Post je objavljen 28.11.2004. u 20:11 sati.