Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mt

Marketing

Duhovi

Dragi moji čitatelji, ovo je još jedan od mojih brojnih pokušaja za napisati post. Jednostavno mi je sve poremećeno, kad god želim nešto napisati sve mi se poremeti i pojavi početna stranica bloga. Kao da se sa mnom igraju nekakvi duhovi. A toje dobro pitanje za blog: vjerujete li u duhove? Ja baš i ne u potpunosti, iako se ne mogu sve pojave u prirodi objasniti znanstveno. Čudni su putevi gospodnji. Naravno, na kraju sad ono zbog čega me čitate: jedna vrlo istinita priča, možda vam pomogne u vjerovanju postojanja duhova!





Poslije mnogo nagovaranja, muž je odveo ženu na prvu partiju golfa u njenom životu. Kao što se moglo i očekivati, njen prvi udarac završio je u prozoru predivne kuće u blizini golf igrališta. Muž je poludio:
- "Upozorio sam te da budeš oprezna, sada moramo ići tamo i platiti štetu.
I tako je par otišao do kuće i pokucao na vrata. Iznutra se čuo ugodan glas: -
- "Uđite!"
Kad su ušli, prestravili su se, ne samo da je prozor bio razbijen, i staklo svuda po podu, nego se razbila i predivna antička vaza. Na trosjedu je ležao mladi muškarac:
- "Jeste li vi par koji je razbio prozor?
- "Da, gospodine, strašno nam je žao." - kažu oni.
- "Oh, ma ne trebate se ispričavati, zapravo ja sam vam vrlo zahvalan. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi više od tisuću godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu vam ispuniti tri želje. Ako vam ne smeta, i jednom i drugom ću ispuniti po jednu želju, ali zadnju bi ostavio za sebe."
Mladi par je odmah pristao. Muškarac je razmislio na trenutak pa rekao da želi po miliun eura svake godine do kraja života.
- "Nema problema, to je najmanje što mogu učiniti, i uz to vam jamčim dug i zdrav život. A sad vi, gospođo, što vi želite?"
Ona kaže da u svakoj državi na svijetu želi ogromnu kuću sa poslugom.
- "Smatrajte to riješenim, kaže duh.
- "A koja je tvoja želja?" - pitaju oni.
- "Pa dobro, pošto sam bio zarobljen više od tisuću godina, moja želja je da spavam sa vašom ženom.
Muž pogleda ženu i reče joj da ona odluči, sad kad su bogati i imaju sve te kuće. Ona razmisli, reče da joj nije svejedno, ali da bi, sa obzirom na sve, mogla to podnijeti. Duh i žena odu uz stepenice i provedu ostatak dana uživajući jedno u drugom. Duh je bio nezasitan. Muž je sjedio u prizemlju i slušao vriskove i požudu ljubavne igre. Poslije neka tri sata seksa bez prestanka, duh se okrene i pogleda ženu pravo u oči.
- "Koliko godina imate vi i vaš muž? Upita je.
- "Trideset i pet, isto smo godište" - odgovori žena.
- "Bez zajebancije, toliko godina, a još uvijek obadvoje vjerujete u duhove?



Post je objavljen 26.11.2004. u 15:20 sati.