Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missunderstood

Marketing

alo, dinamo?

Dođem ja iz škole, posvađam se sa starcima i pizdiiiiiiiiiim! I onda dođe moj dragi brat, koji mi uporno uzima stvari bez pitanja (i ne vraća ih) i onda mu ja malo serem što moju svađu sa starcima još više digne, jer oni mrze kad se ja na njih derem i nazivam ih pogrdnim imenima. Ali eto, mislim ja, bar će me moj dinamo malo oraspoložiti.
Ali ni to! Dragi moji modri se ulijenili, kolko se čini. Pogrizla sam ostatak noktiju koji su ostali nakon Arsenala sinoć i tak sam se napizdila još više. I to Šokota! Kak veli komentator «ko će kome ak ne svoj svome». Eto. A jebga sad. Al ima Benfica dobrog golmana ak ništ drugo. ;)
Evo malo sam se nasmijala uz peglin post o našim dragim profama i profestolicama, i fedrinim o dragom nam drugu iz razreda, koji nam svojim miomirisima svaki utorak i četvrtak, kad imamo hrvatski, uljepšava dan i trenira osjetilo njuha.
Jooooj neda mi se pisat al eto moram sam zbog ovog daniela koji mi prigovara što nemam ništa novoga. Al ja nemam inspiracije, sam da popunim kvadratić na kalendaru i okej. Eto aj uživajte sad.


Post je objavljen 25.11.2004. u 23:58 sati.